divilac
Buduća legenda
- Poruka
- 44.462
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...samo su mi suze prijatelji...dugo, bas dugo...i ne podnosim je nikako! to je jedino sto ne podnosim na ovom svetu! ...ali naidje, u poslednje vreme cesto, cak i nepotrebno, kao danas...posle osmeha tuga se uvukla u moju dusu...neprimetno, polako i cekam da izadje...
Mozda ce sutra?
Sve zavisi od novog jutra...
![]()
Nekako neocekivana, a opet stara samo probudjena. Ne verujem da je tu. Nisam je zvala. Nije se najavila. Stvorise mi je neocekivano. Kazu da vreme leci sve. Ja nazalost nemam vise vremena za bacanje na vidanje rana. Prosle su me teen godine, skakanje sa mosta faze i smaranje drugarica. Ovu mora da progutam sama. Ne znam samo kako cu jer mi je muka . Klasicno moje fizicko manifestovanje unutrasnjeg bola. Razdire mi se utroba. Plakala bih,a suza nigde. Lose devojcice.. Voda leci..Cak i slana..
A, sta ciniti kada neku osobu obozavate, volite onako bas do daske, i sve bi dali za nju, i jednog dana vas ostavi bez i jedne reci. Kako to cudo zaboraviti, preboleti ili kako vec to ide
Kako se ponasate,kako je prevazilazite...koliko dugo vas drzi....