Kapetan Dusan Radovic
Domaćin
- Poruka
- 4.644
Imate li vi problema kad vam drug ili drugarica (komsija-komsinka) dovedu i svoje dete kod vas na kafu koje vam prevrne kucu naopako koliko je nemirno! Da li vam se desilo da vam "brizni tata" deteta uz blazen osmeh pokazuje koliko voli svoje majmunche time sto mu dozvoljava da lupa ekran vaseg televizora plasticnom casom ili baca vas bezicni telefon od beton. Dodje mi jedan drug na RADNO MESTO u kancelariju na drugom spratu SA KOLICIMA i bebom u njima. Uneo u kancelariju kolica i zatvorio prolaz za stranke koje tu dolaze i prica kao navijen neke isprazne price i kleberi se a da pritom nista nije smesno a dete URLA tako da mi se cela kancelarija ori od placha dok mi stranke ulaze i gledaju sve to a on uopste ne primecuje moju nervozu niti neprijatnu situaciju za stranku, nego nastavlja i dalje po svom da brblja kao neka dokona zenturaca. Pa mi jednom opet dosao sa detetom koje urla cim ga spusti na zemlju, jer je naviklo da se nosi u rukama i zove neke svoje ljubavnice iz moje kancelarije posto kuci ne sme od zene, a dete mi razbi pola inventara. Pazi sad ovo, stavlja mi dete na radni sto i ono u prljavim cipelama gazi po mojoj dokumentaciji i TASTATURI a otvorena mi aplikacija programa za racunovodstvo gde knjizim podatke. Kako bi ste vi reagovali na "tatinog debila" i tatu retarda? Da li je normalno to sto sam pozeleo da klincu "odshrafim" glavu i bacim kroz prozor? Osetio sam ekstreman bes! Kako vi otkacinjete "drugove" koji vas smaraju svojom pricom i pojavom?