Tudja nega i pomoc

Edi neziri

Početnik
Poruka
3
Zdravo ljudi, Hteo sam da vas pitam, Zna li neko sta sve treba za tudju i negu pomoc?.ja sam na dijalizi vec 2 godina i znam da imam pravo da tu pomoc, ali ne znam sta sve treba gde treba sta sve treba da uradim, Ako zna neko i ako zeli da mi pomogne bio bi mu zahfalan do kraja zivota, Hvala u napred

Zdravo ljudi, Hteo sam da vas pitam, Zna li neko sta sve treba za tudju i negu pomoc?.ja sam na dijalizi vec 2 godina i znam da imam pravo da tu pomoc, ali ne znam sta sve treba gde treba sta sve treba da uradim, Ako zna neko i ako zeli da mi pomogne bio bi mu zahfalan do kraja zivota, Hvala u napred
3. Како остварити права на туђу негу и помоћ?

Право на додатак за помоћ и негу другог лица има лице коме је због телесног или сензорног оштећења, интелектуалних потешкоћа или промена у здравственом стању неопходна помоћ и нега другог лица да би задовољило своје основне животне потребе. Преко центра за социјални рад право остварују деца, одрасла и остарела лица која нису остварила пензиона примања и инострани пензионери.
Пензионери право на додатак за помоћ и негу другог лица остварују преко Фонда ПИО

https://www.csrns.org.rs/najcesce-postavljana-pitanja/

У зависности од тога какав статус имаш, јављаш се или Центру за социјални рад или Фонду ПИО.

Pio Fond bi trebalo valjda .
Oni ce ti reci sta ti sve tacno treb

3. Како остварити права на туђу негу и помоћ?

Право на додатак за помоћ и негу другог лица има лице коме је због телесног или сензорног оштећења, интелектуалних потешкоћа или промена у здравственом стању неопходна помоћ и нега другог лица да би задовољило своје основне животне потребе. Преко центра за социјални рад право остварују деца, одрасла и остарела лица која нису остварила пензиона примања и инострани пензионери.
Пензионери право на додатак за помоћ и негу другог лица остварују преко Фонда ПИО

https://www.csrns.org.rs/najcesce-postavljana-pitanja/

У зависности од тога какав статус имаш, јављаш се или Центру за социјални рад или Фонду ПИО.
Hvala ti puno

Pio Fond bi trebalo valjda .
Oni ce ti reci sta ti sve tacno treba .
Neki covek mi je rekao da se to nalazi Nemanjina sad dali je to tu?

Neki covek mi je rekao da se to nalazi Nemanjina sad dali je to tu?

У Немањиној ти је ПИО.

Ако си за ПИО идеш у ПИО, ако си за Центар за социјални рад, онда свака општина има свој Центар за социјални рад, па право остварујеш у Центру за соц. рад своје општине.

Imaš kancelariju Fonda PIO i na Čukaričkoj padini ako ti je to bliže, a i manje su gužve. Uđi na sajt Fonda pa pogledaj šta ti sve treba, očigledno je različito u zavisnosti po kom osnovu tražiš.

Back