zeljko _mitrovic
Početnik
- Poruka
- 8
Zdravo, Dali neko zna kako naplacuju Tudju i negu? Dali treba da se daje neka kartica iz banke ili ne, Ako zna neko nek mi obijasni molim vas, Hvala u napred.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zdravo, Dali neko zna kako naplacuju Tudju i negu? Dali treba da se daje neka kartica iz banke ili ne, Ako zna neko nek mi obijasni molim vas, Hvala u napred.
? izgleda da ne razumes pitanje koje sam postavio.Sa penzijom zajedno stiže
o cemu pricas? vidim da ne razume te pitanje.Mi smo dobijali za tatu preko njegovog racna od penzije.Nesecam se da li je bilo u isto vreme kad i penzija.
ne razume te pitanje.ja znam cjene za njemacku (pokrajina u kojoj zivim)
ali to ti nije od pomoci
Pa ti postavi pitanje da ga svi razumemo.? izgleda da ne razumes pitanje koje sam postavio.
Pa to sam vas pitakoPa ti postavi pitanje da ga svi razumemo.
Ako neko želi da ti pomogne odgovorom, pomozi i ti njemu da te razume.
"Tuđa i nega" kako si ti napisao je termin koji ne postoji pa smo svi mislili da si pitao za "dodatak za tuđu negu i pomoć" koja se isplaćuje preko socijalnog i penzionog osiguranja. I da te zanima na koji način se isplaćuje kada dobiješ pravo na nju.
Haha neМожда жели да пружа помоћ и негу другима. Па пита како да наплати.
Posto sam ja podneo zahtev za tudju i negu pomoc za sebe, Kako oni mene ce da placaju?Ni ja ne razumem pitanje
zaboravio sam sifru pa sam morao da otforim novi.@Edi neziri @Erduan edi i @zeljko _mitrovic ...?
Zašto se tri puta registruješ i otvaraš tri teme sa istim ili sličnim pitanjem, umesto da nastaviš da pišeš na temi koju si prvo postavio?