zeljko _mitrovic
Početnik
- Poruka
- 8
Zdravo, Dali neko zna kako naplacuju Tudju i negu? Dali treba da se daje neka kartica iz banke ili ne, Ako zna neko nek mi obijasni molim vas, Hvala u napred.
Zdravo, Dali neko zna kako naplacuju Tudju i negu? Dali treba da se daje neka kartica iz banke ili ne, Ako zna neko nek mi obijasni molim vas, Hvala u napred.
? izgleda da ne razumes pitanje koje sam postavio.Sa penzijom zajedno stiže
o cemu pricas? vidim da ne razume te pitanje.Mi smo dobijali za tatu preko njegovog racna od penzije.Nesecam se da li je bilo u isto vreme kad i penzija.
ne razume te pitanje.ja znam cjene za njemacku (pokrajina u kojoj zivim)
ali to ti nije od pomoci
Pa ti postavi pitanje da ga svi razumemo.? izgleda da ne razumes pitanje koje sam postavio.
Pa to sam vas pitako 😃 preko cega se naplacuje? preko racuna? Ja imam 24 godina i na dijalizi sam podneo sam zahtev za tudju i negu pre 4 meseci isao sam na kontroli i rekli su mi da imam ostecenje 100 posto i da ce mi stici resenje za nekih 3 nedelje.Pa ti postavi pitanje da ga svi razumemo.
Ako neko želi da ti pomogne odgovorom, pomozi i ti njemu da te razume.
"Tuđa i nega" kako si ti napisao je termin koji ne postoji pa smo svi mislili da si pitao za "dodatak za tuđu negu i pomoć" koja se isplaćuje preko socijalnog i penzionog osiguranja. I da te zanima na koji način se isplaćuje kada dobiješ pravo na nju.
Haha ne 🤣 Kako oni mene naplacuju, posto sam podneo zahtev za sebe.Можда жели да пружа помоћ и негу другима. Па пита како да наплати.
Posto sam ja podneo zahtev za tudju i negu pomoc za sebe, Kako oni mene ce da placaju?Ni ja ne razumem pitanje
zaboravio sam sifru pa sam morao da otforim novi.@Edi neziri @Erduan edi i @zeljko _mitrovic ...?
Zašto se tri puta registruješ i otvaraš tri teme sa istim ili sličnim pitanjem, umesto da nastaviš da pišeš na temi koju si prvo postavio?