86bogomoljka
Legenda
- Poruka
- 55.343
Sto sam starija sve vise pravim selekciju ljudi oko sebe. Sa vecinom mogu da popricam i popijem kafu u gradu, ali sa retkima sam bas bliska i samo takve primam u svoj dom. Kada je zivotni prostor u pitanju jako sam sebicna i osetljiva. Zato ne bih trpela zenu da mi sredjuje kucu ili nekoga da mi cuva dete u mom prostoru. A kako su mi dragi ljudi vrlo prstojni, takva su im i deca pa tih problema nemam. Odavno sam stavila tacku na druzenje sa kojekakvima. Po ponasanju deteta vrlo lako znas sa kakvim roditeljem mozes da imas posla.
Dok mi je sin bio mali dolazili su drugari iz vrtica i skole i na spavanje. Moram priznati da mi je u nekim situacijama para na usi izlazila. Srecom, i sam je brzo poceo da bira drustvo.
Inace sam vestica i na javnom mestu dete koje se njari, baca, valja, dreci,... osinem pogledom da se umusi u sekundi. Nadrndana zena, sta cu, takva sam.
Dok mi je sin bio mali dolazili su drugari iz vrtica i skole i na spavanje. Moram priznati da mi je u nekim situacijama para na usi izlazila. Srecom, i sam je brzo poceo da bira drustvo.
Inace sam vestica i na javnom mestu dete koje se njari, baca, valja, dreci,... osinem pogledom da se umusi u sekundi. Nadrndana zena, sta cu, takva sam.