Tucha u skupstini

Милунка тебе сам прокужила, знам да си из Хрватске и хрватица,.
O, sjajno si "prokužila" :roll: :roll:

па није ни чудо што говориш против шешеља.
Svaki pravi, svesni Srbin bi MORAO da govori protiv šešeljuge, i da stalno ukazuje na njegovo pogubno, antisrpsko delovanje.

Сабрала сам одавно 2 и 2
Aha. :roll:

P. S.
E, daj, uozbilji se, majke ti, ovo je, mislim, ipak sve bilo neko zezanje, zar ne?

Obraćajući se skupštini povodom incidenta šef poslaničke grupe SRS Dragan Todorović kazao je da je sada "svima jasno da događaje kreira Demokratska stranka".

"Vi ste odgovorni za sve što se dešava u skupštini. Odgovorni su i oni koji nisu u stanju da se civilizovano ponašaju. Vi plasirate određene informacije koje ljude dovode u stanje smanjene uračunljivosti", rekao je Todorović.

Pevod:
"Ja sam jadan, čemeran i upadljivo glup- ali za to su krive Demokrate!"

Јој што није Војвода ту, разбацао би их као мачиће. А ни брата Вучића нема. Овако је најјачи Палма после Вјерице наравно.
Pa baš me čudi takvo ponašanje od radikalskih jaganjaca...Prvo su bile amebe,pa onda Srbi...Prvo je bio Jesus,pa onda Šeki...Ja ne verujem snimcima...Verovatno je u pitanju fotomontaža CIA-e...Tuču su zapravo izazvali Mićun i Kolundžija...

Pa nije............Bombu baciš pa šta bude a oružjem ciljaš pravo u vugla one koje mrziš.....:mafijas::hahaha::hahaha:

U ****** koja patologija... ovde bi neki da pucaju na politicne neistomisljenike... samo ne znam ko je dobio metak 11. marta 2003... mislim ne gledam skupstinu i ne podrzavam radikale... ali ko je tu na koga pucao 11. marta 2003? ... ko je bilo sa koje strane cevi hehehe. z:mrgreen:

800px-Domok_g36.JPG

z:lol:

Poslednja izmena:
Mislim ako je pitanje da li politicke neistomisljenike treba bombom ili puskom srediti onda treba da postavimo pitanje da li je dobro sto je Djindjic ubijen puskom ili je pak mozda bilo bolje da su mu ovi iz JSO njegova kola oduvali zoljom (a sto je bio prvobitni plan atentata)? :super: :super: :hahaha:
Eto to je pitanje - SNAJPEROM ili pak ZOLJICOM na Djindjica? Diskusija je otvorena. z:mrgreen:

Back