tuce i platforme

• Začetnik teme Začetnik teme mrnja
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
da ne zaspimo.probao sam da igram rayman gold demo ali ne da mi se izbacuje me a rayman 3 sam gledao na you tube.sto se tice mame ne mogu da se snadjem.skinuo sam mame i rom ali dalje ne umem.nema veze.kad mi dodje neki kompjuteras mozda ce znati da mi pripomogne.zar je moguce da nema platforma po mom ukusu,iz treceg lica,da nije ni mala ni velika igra,da se igra preko tastature,labo dobar je santa claus in trouble:)

i ja ne volim da raspravljam o ukusima... ali ti nisi ni okusio kadilak i dinosaurus :p
nadam se da si se snasao- ta igra je vrh. :)
a streets of rage... pa ne znam... nekako mi je mnogo nekako... ukocena... ne deluje mi dovoljno tecno... eh sad- ne pitajte da objasnim na sta tacno mislim kada to kazem.. :lol:

pa jest malo usporena. Mada moze biti da je to neki maximum hardwerski sege, pa je zato takva. A mozda i emulator usporava. Recimo meni je mortal kombat kad igram na mame-u mnogo tecniji od onog na seginom ili nintendovom emulatoru.....

Epa evo nikako ne mogu da se snadjem ne znam kako da pokrenem ove nekoliko igre?

Ne znam koji emulator da koristim, skinuo sam nekoliko slicne igre raspakovao u odredjeni folder i izasli su mi samo neko fajlovi koji ne znam kako bih pokrenuo igre...

Molim ako neko zna lepo da napise sta trreba i kako da se pokrenu ove igrice...

Back