mikelo90
Iskusan
- Poruka
- 5.070
pa ne znam doslo mi...ali vraticu onaj stari kasnije
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa da, nisam ni mislila u shkoli, nego ispred, u parku il tako neshto...da dele flajere po shkoli
jbt, to je moja uchionica!![]()
![]()

lmao ima neko da mu nije tu ucionica lol
ma kakve kamere bre kod mene u skoli nema ni obezbedjenje TESLA sranje....obili nam skolu i razvalili je skroz ....a po dnevnicima pisali svasta....
Moj drug iz osnovne je upisao TESLU,ne znam koje je odelenje,zove se KOMAZEC LAZAR,mozda ga znate???

AAA da,njegova sestra je isla s'tobom u odelenje?Axa.......KOMA.....AAA da,njegova sestra je isla s'tobom u odelenje?

A i njega znas??? Ok,ocu ,vidjam ga ponekad u 55-ici.....a i jednom smo isli zajedno u Nazor da posetimo nastavnike![]()
nedostaju mi......Ovak-Zufi otisao,tvoj razredni,dosla je nova nastavnica,dobra je,predavala mi je matis u osmom.....
l00daci 
A ko ti je brat?
Ja bila samo jednom i bas mi krivonedostaju mi......Ovak-Zufi otisao,tvoj razredni,dosla je nova nastavnica,dobra je,predavala mi je matis u osmom.....
BIOLOGICARKA JELICA JE ZAKOOOON,OBOZAVAM JE!!!!!Znas dopisujem se s njom
Geograficar otisao...dosla neka odvratna,isto mi predavala u 8....uzaS!!!Ostali su isti....Beca,Dzonyl00daci
![]()

Moj brat ima 5,5,3
to je prvi put da za neku nast. pricam tako.......al tako je stvarno!

A u 5-3 ide......A moj brat ide u 5-2 ,razredna mu moja,ELEZOVICKA,SANDRA......ludilo![]()
![]()
a tebi Ljilja Markovic tetka,aa?E jadan ti,izvini,al je odvratna...meni je predavala samo
u 5-omMoj brat ima 5,5,3
strasno!
JE;ICA0-je moja omiljena nastavnica,obozavam je,mnogo mi nedostaje![]()
![]()
![]()
to je prvi put da za neku nast. pricam tako.......al tako je stvarno!
Geograficar je bio extra,al smora Beca,Dzoni
![]()
![]()
![]()

Bog te ****, imam i ja tetku koja se zove ljilja i ne podnosim je. Znači ja i šumi smo braća po šuraku.Ko bi reko