Tuce i navijanje po skolama??? sta mislite o tome i dali se preztrogo to kaznjava ??

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ma kakve kamere bre kod mene u skoli nema ni obezbedjenje TESLA sranje....obili nam skolu i razvalili je skroz ....a po dnevnicima pisali svasta....

brateeeeeeee pa koje si ti odeljenje??? ja sam 1/7
nama i 1/1 su uzeli dnevnike i ižvrljali i napisali nove predmete sexologija i tako nešto
a ja sam se potuko prvog meseca škole i dobio 2 iz vladanja...

A ko ti je brat?
Ja bila samo jednom i bas mi krivo :( nedostaju mi......Ovak-Zufi otisao,tvoj razredni,dosla je nova nastavnica,dobra je,predavala mi je matis u osmom.....
BIOLOGICARKA JELICA JE ZAKOOOON,OBOZAVAM JE!!!!!Znas dopisujem se s njom :lol:
Geograficar otisao...dosla neka odvratna,isto mi predavala u 8....uzaS!!!Ostali su isti....Beca,Dzony :lol: l00daci :lol:

A ko ti je brat?
Ja bila samo jednom i bas mi krivo :( nedostaju mi......Ovak-Zufi otisao,tvoj razredni,dosla je nova nastavnica,dobra je,predavala mi je matis u osmom.....
BIOLOGICARKA JELICA JE ZAKOOOON,OBOZAVAM JE!!!!!Znas dopisujem se s njom :lol:
Geograficar otisao...dosla neka odvratna,isto mi predavala u 8....uzaS!!!Ostali su isti....Beca,Dzony :lol: l00daci :lol:

Ide u 5. razred,tetka mu je razredna,Ljiljana Marković,ludilo....:lol:
Jelicu sam danas video na Banovom,kod glavonje,za divno čudo me je prepoznala...
Geografičar je bio extra,a o Beci iDžoniju da ne pričam...:lol:

A u 5-3 ide......A moj brat ide u 5-2 ,razredna mu moja,ELEZOVICKA,SANDRA......ludilo :lol: :lol: :lol:
a tebi Ljilja Markovic tetka,aa?E jadan ti,izvini,al je odvratna...meni je predavala samo
u 5-om :lol: Moj brat ima 5,5,3 :D strasno!
JE;ICA0-je moja omiljena nastavnica,obozavam je,mnogo mi nedostaje :( :( :( :( to je prvi put da za neku nast. pricam tako.......al tako je stvarno!
Geograficar je bio extra,al smor :D a Beca,Dzoni :lol: :lol: :lol:

A u 5-3 ide......A moj brat ide u 5-2 ,razredna mu moja,ELEZOVICKA,SANDRA......ludilo :lol: :lol: :lol:
a tebi Ljilja Markovic tetka,aa?E jadan ti,izvini,al je odvratna...meni je predavala samo
u 5-om :lol: Moj brat ima 5,5,3 :D strasno!
JE;ICA0-je moja omiljena nastavnica,obozavam je,mnogo mi nedostaje :( :( :( :( to je prvi put da za neku nast. pricam tako.......al tako je stvarno!
Geograficar je bio extra,al smor :D a Beca,Dzoni :lol: :lol: :lol:

Ne brini za Ljilju ni ja je ne podnosim,a možeš zamisliti kako je mom bratu...:lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back