- Poruka
- 92.920
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Cupiska ocito radi u kladi.Наложени клинци са једне и маторац са видно млађом цупишком од себе да друге стране. О узроку можемо само да нагађамо, мада види се да цупишка прва кидише на дечка са фризуром ала Ештон Кучер, а потом и маторац за њом. Само се нису надали да мали са фризурицом има и херца па их је фино ту наслагао, чак је успео и сопственог ортака да закачи једном. Занимљив клипић.
Не ради, јер да ради не би носила допичњак. Раднице им имају њихове мајице и колики толики дрес код. Пре ће бити како сам ја рекао, дошла је у пратњи старијег човека и то је то.Cupiska ocito radi u kladi.
Klinac ce verovatno da zavrsi u Dunavu, soccerbet, skaljarski klan. Ne mozes uci u njihovu kladu i mlatiti im zaposlene, ako se dopusti takav primer bez kazne ode biznis u propast.
Vidi se da si iskusan korisnik njihovih usluga.Не ради, јер да ради не би носила допичњак. Раднице им имају њихове мајице и колики толики дрес код. Пре ће бити како сам ја рекао, дошла је у пратњи старијег човека и то је то.
Нисам ја, имам пријатеља који је нажалост патолошки коцкар. Па идем често са њим да коцка, ја му правим друштво и пијем. Имају добра пива увозна, отуда и знам. Иначе немам појма ко држи, сигурно су увезани са неким кримосима.. то за шкаљарце први пут чујем, у шта искрено сумњам.. они више и не постоје, бар не у оној мери као раније.. убијени су и Викотић и Кожар и Стаматовић и Дедовић и цела та прва екипа тих такозваних шкаљараца.. све у свему таква места треба избегавати, какве њушке све долазе ту то је да напишеш шест књига..Vidi se da si iskusan korisnik njihovih usluga.
Ispod mog stana u Zemunu nalazi se jedna njihova klada, pa vec 15-tak godina mislim, nikada nisam usao u nju sem kad sam trazio ljude koji su mi blokirali automobil na parkingu. Cuo sam od komsija da to drze ti skaljarci i da su tu neki momci stradali kada su probali da je orobe (napomena, ja ne zivim u Srbiji godinama a i nikada se ne kladim). Uglavnom ta kladionica je izvor nevolja u tom delu ulice, ispred nje se okupljaju ko zna kakvi likovi, korisnici blokiraju automobnile na parkingu pa cesto moras da ides u kladu da trazis vlasnika ostavljenog krsha nasred ulice (ej, momak je samo skocio unutra da uplati tiket), ceste su svadje i urlici nocu ispred pa moras maloj deci objasnjavati sta se desava itd
Aha, ti samo pravis "drustvo"Нисам ја, имам пријатеља који је нажалост патолошки коцкар. Па идем често са њим да коцка, ја му правим друштво и пијем. Имају добра пива увозна, отуда и знам. Иначе немам појма ко држи, сигурно су увезани са неким кримосима.. то за шкаљарце први пут чујем, у шта искрено сумњам.. они више и не постоје, бар не у оној мери као раније.. убијени су и Викотић и Кожар и Стаматовић и Дедовић и цела та прва екипа тих такозваних шкаљараца.. све у свему таква места треба избегавати, какве њушке све долазе ту то је да напишеш шест књига..