Tuča poslanika SRS i kluba "Napred Srbijo"

..nemoj da mi se obracash u mnozini.u stvari nemoj da mi se obracash uopshte...a o tvom zlobnom primitivizmu koji se ne razlikuje od radikalskog, o vashoj analnoj i oralnoj fiksaciji, mrznji prema drugima treba da govore doktori..nisi bre normalan filologu, treba ti profesionalna pomoc..

Vidim ja da kod vas radikala pomaze samo rektalna stimulacija pendrekom, prema tome...
Samo se ti leči i svima nama lepo, neces pljackati i paliti po ulicama prilikom demonstracija :mrgreen:

Ovo polako ali sigurno prestaje zabavljati i počinje iritirati!
Stotine hiljada studenata će pasti godinu jer ovi idioti ne mogu da usvoje zakon o tome da se smanji potreban broj bodova za upis sledećih godina (da ne spominjem da je to uzrokovano lošom reformom školstva)! A to još ni nije u dnevnom redu!!!

Kako da se smanjuje granica za potreban nivo znanja? Valjda se na fakultet ide da bi se postalo pismenijim i pametnijim a ne pripadnikom jedne od ove dve grupe patrijota? A da ne treba i predmete da ukinu kako bi se lakše završilo?

Vidim ja da kod vas radikala pomaze samo rektalna stimulacija pendrekom, prema tome...
Samo se ti leči i svima nama lepo, neces pljackati i paliti po ulicama prilikom demonstracija :mrgreen:

..opet ti sa tim analnim fiksacijama..ako ti se gura pendrek u anus samo napred..nemoj da smarash..ili josh bolje nadji nekog radikala, on ce ti to rado uraditi..mene izostavi iz tvojih bolesnih mashtarija..

Туче није било. Ајмо неке чињенице.
:arrow:1. Посланик клуба "Напред Србијо" тврди да је нападнут.
:arrow:2. Посланик клуба СРС тврди да га није напао.
:arrow:3. Сведока нема.
:arrow:4. Полиција није извела увиђај.

Ако ћемо непристрасно, све се води на причу рекла-казала. Циљ свега овога је дискредитација СРС.

I danima se vec pitam dokle ce s tim pricama. Postali smo, bre, ko Amerikanci. Dubimo nad glupostima dok nam glupanderi upravljaju zivotima. Cisto svesno zatupljivanje.

Back