Tuča na Kopaoniku: Srbin i Hrvat protiv tri Crnogorca

gost 401905

Elita
Poruka
19.065
https://www.krstarica.com/vesti/srb...m_medium=text_link&utm_campaign=banner_header

Državljanin Hrvatske i državljanin Srbije povređeni su noćas oko 3 sata u tuči sa tri Crnogorca u hotelu „Grand“ na Kopaoniku.
Hrvatu i Srbinu ukazana je medicinska pomoć u novopazarskoj bolnici, a u toku je potraga za tri Crnogorca.

Kako prenosi Nova.rs, prema nezvaničnim informacijama, u tuči je učestvovao i Josip Kerum (30), nećak poznatog hrvatskog političara i biznismena, bivšeg gradonačelnika Splita Željka Keruma
Sta reci, menjaju se saveznistva ili Crnogorci zavode red na Balkanu... :D

Do 1991. sam letovao svake godine po citavoj hrvatskoj obali, nikada ni najmanji problem nisam imao. Onda je poceo prokleti rat i odem 91. sa tadasnjom devojkom u crnu goru na more, setao se sa njom uvece,nosim fotoaparat, i prilaze nam dva casna domacina crnogorca. Kazu hajde da nas slikas sa tvojom devojkom, a posle bi mogli jos nesto raditi... Zveknem onog veceg zenitom od kilogram u vugla i pade kao sveca a dugi pobeze. Mi odosmo u apartman, kad posle par sati gomila junacina ispred apartmana da nas lincuju. Srecom vlasnik apartmana je bio neki vidjeniji lik pa je uspeo da ih ubedi da ce nas on kazniti. Morali smo istog jutra otici, pare nam nije vratio ako smo platili 15 dana a tamo bili samo 2.

Crnogorcima bih uveo vize da se ja pitam-bahata kamenjarska, nalik na siptare bagra su oni.

Back