Tuča među SNS - ovcima u Kolubari! (video)

udarnicki

Aktivan član
Poruka
1.125
*AUTORSKA TEMA

1005foto-Fo-Net-Aleksandar-Barda-992x560.webp

Da je SNS partija koja nema nikakav politički program i da se ljudi masovno učlanjuju u tu partiju isključivo iz interesa i lične koristi to već i vrapci na grani znaju.Kako pomiriti jednog SNS-ovca konzervativca i SNS-ovca liberala u partiji? Bukvalno nikako!
https://www.danas.rs/vesti/drustvo/...rudare-kolubare-na-sutrasnji-protest-na-kopu/

To se moglo videti nedavno i u RB "Kolubara" kada je došlo do opšte makljaže među naprednjacima!!! Naime vođa jedne od zavađenih frakcija je Milan Đorđević,radnik Elektroprivrede Srbije (EPS) koji je pre par nedelja organizovao protest rudara RB "Kolubara" ispred površinskog kopa rudnika u Baroševcu sa zahtevom da se radnicima isporuči ugalj,nadoknadi umanjena zarada i smeni vršilac dužnosti direktora EPS-a Milorad Grčić. Druga frakcija naprednjaka je ekipa okupljena oko Milorada Grčića koja želi da sačuva pozicije i privilegije, te na svaki način pokušavaju da spreče bilo kakvu pobunu unutar kartela .A kako je sve to izgledalo možete da pogledati na sledećem videu:

:rotf:

Eh naprednjaci,naprednjaci... Neki od vas se tuku zbog brašna i litar ulja koji treba da vam se udeli,drugi zbog funkcija,treći oko podele plena od par miliona evra. SNS-ovci vi ste bre karakterne nule od ljudi....Tragikomedija Srbije...

Evo ga čovek koji leti na relaciji DS,SPS i sada SNS... Gospodin 'preletačević' ali onaj PRAVI konvertit...Jel te malo sramota dok klečiš od partijske kancelarije do partijske kancelarije?

:kiss:
alo, pandurski cinkarošu, ne prevrći komšijama po podrumu, znam, bolest, jače od tebe al' stani, vidi, gledaj - ima stručne ustanove, uopšte nije komplikovan slučaj, medicina našla rešenje

alo, pandurski cinkarošu, ne prevrći komšijama po podrumu, znam, bolest, jače od tebe al' stani, vidi, gledaj - ima stručne ustanove, uopšte nije komplikovan slučaj, medicina našla rešenje

jel istina da tajno saradjuješ sa ovim anti-faćanima? da prebegneš kod njih, kad krene?
tako sam čuo, a ti reci jel istina, možda i nije?

Kakav bre podrum šta lupaš bre? :rotf:

Jel znaš ko moze da reši tvoj slučaj? Neka krojačka radnja koja će da ti zakrpi rupe na kolenima...Prvo si negirao da si leteo na relaciji DS,SPS i sada SNS...a onda si ipak priznao i pravdao se ljudima sonoć po forumu...

Kad prestaneš da klečiš po partijskim kacelarijama i zakrpiš rupe na pantalonama,onda se javi...

Evo ga čovek koji leti na relaciji DS,SPS i sada SNS... Gospodin 'preletačević' ali onaj PRAVI konvertit...Jel te bar malo sramota dok klečiš od partijske kancelarije do partijske kancelarije sa izlizanim pantalonama?

:kiss:
Stojkov je kmecao kada je izvisio za kanalizaciju u njegovoj rupetini gde vec zivi. Kao zajebali su nas klosari nista od kanalizacije kme kmeeee... i onda je valjda napusen od nekoga pa j sada miran kao bubica opet dok kabla govnaa iz septicke.

Jel znaš ko moze da reši tvoj slučaj? Neka krojačka radnja koja će da ti zakrpi rupe na kolenima...Prvo si negirao da si leteo na relaciji DS,SPS i sada SNS...a onda si ipak priznao i pravdao se ljudima sonoć po forumu...

Kad prestaneš da klečiš po partijskim kacelarijama i zakrpiš rupe na pantalonama,onda se javi...
Ako je neko brži ili bolji od vas,
krivite njega a ne sebe

On može i manje ali vi ne možete više

Duško Radović
Beograde, dobro jutro

Siromasan je. Isto kao onaj deda, valjda je preminuo ne vidim ga vise na forumu. Kukao je jedne zime kako se pokriva sa cebadima jer nema za ogrev... a botovao za SNS. Kasnije mi ga je bilo malo zao.

Stojkov je kmecao kada je izvisio za kanalizaciju u njegovoj rupetini gde vec zivi. Kao zajebali su nas klosari nista od kanalizacije kme kmeeee... i onda je valjda napusen od nekoga pa j sada miran kao bubica opet dok kabla govnaa iz septicke.
kaži: "Hvala Srbima što nisu nenormalni ko ovi moji da proteruju i hvala SNS-u koji mi dao odličnu cenu za jagodu jer Rus pošteno plaća, nije kalkulator uz EU"

Ako je neko brži ili bolji od vas,
krivite njega a ne sebe

On može i manje ali vi ne možete više

Duško Radović
Beograde, dobro jutro

SNS-ovci se stalno hvale kako su od "brzi", "bolji" i "pametniji",a u realnosti...su sporiji,lošiji i gluplji....Do privilegija i pozicija stigli korupcijom i PRELETANJEM!

To ja mogu svakome od vas LIČNO da dokažem i pokažem na svakom polju.Ali mrka kapa... "hrabrost" vam ko u Aleksandra Vučića... :whistling:

ok, nadji mi bolje?

Ja ti ne bih ništa zamerio da se držiš jedne partije i ideologije...nebitno koje...čak imam i drugove u SNS-u koji jbg veruju u to...Ali ta tvoja ostrašćenost kod tebe gde ideš od partije do partije i srčano braniš svog POSLODAVCA (to si sam naveo uporedivši politiku sa firmom u kojoj si zaposlen) to je tako iritantno...

Znači da nemaš kičmu...

Ja ti ne bih ništa zamerio da se držiš jedne partije i ideologije...nebitno koje...čak imam i drugove u SNS-u koji jbg veruju u to...Ali ta tvoja ostrašćenost kod tebe gde ideš od partije do partije i srčano braniš svog POSLODAVCA (to si sam naveo uporedivši politiku sa firmom u kojoj si zaposlen) to je tako iritantno...

Znači da nemaš kičmu...
stojko je rob koji se klanja gospodaru sada je to ovaj nesretnik u pelenama sutra neko drugi i tako sve u krug ne znam što se toliko smarate sa njim

Znači da nemaš kičmu...
pametan muškarac promeni celu ženu ako mu ne odgovara a ne ...

koji si ti papak

pametan muškarac promeni celu ženu ako mu ne odgovara a ne ...

koji si ti papak
Dobro i šta to znači? Dragan Đilas i SSP se sutra vrate na vlast (ne naj bože govorim samo hipotetički) i ti se učlaniš u SSP i onda opet ja ovde na forumu treba da polemišem sa tobom,ovoga puta kao 'đilasovcem' pokajnikom?

A Aleksandar Vučić i SNS to puj pike ne važi?! Druže neće se zaboraviti,sve ostaje na internetu a kamoli na forumu ko šta o kome piše...

znači SNS-ovac si?

a ovaj šupak meće repke nije shvatio
mada mislim da ni ne ume
Nisam ni SNS ni SSP..najgluplja dilema je ta ILI ILi zbog koje vas i za*ebavam na forumu.Jel ste vi neki mentoli kada se ograničavate na "plave" i "žute"...Nego TREĆA opcija koja nije bila na vlasti.. Čak ni ne sugerišem ljudima da glasaju za ovog ili onog...nek se opredele sami i glasaju za neku desnicu ili levicu koja nije do sada bila na vlasti i ima kvalitetan program...

Back