Trznica voca i povrca

Umri_muski

Legenda
Poruka
70.642
Glupo je koristiti rec pijaca, kad su tamo zaredjali izbeglice preprodavci, nego sve zajedno , marketi i pijace na veliko i pijace na malo..

Eto npr , Prvi albanac je stigao , ubrzano sazrevanje, ali cene ispod 100din, i odmah ga zamenio drugi albanac, cene preko 140 din, govorim o paradajsu...
Nikad tako kratko nije trajao talas jeftinijeg albanca...

Bar su kajsije ove godine razbile monopol tj pukla je planirana monopol cena od 200 din po kg, pa se sad prodaje i po 80 din po kg, na 3kg .....
Breskve takodje samo sto one nisu ni imale planiran monopol visok nego se ocekuje da ce padati do 60 din po kg...videcemo..

Glupo je koristiti rec pijaca, kad su tamo zaredjali izbeglice preprodavci, nego sve zajedno , marketi i pijace na veliko i pijace na malo..

Eto npr , Prvi albanac je stigao , ubrzano sazrevanje, ali cene ispod 100din, i odmah ga zamenio drugi albanac, cene preko 140 din, govorim o paradajsu...
Nikad tako kratko nije trajao talas jeftinijeg albanca...
Šta je ovde tema?
Meni ovo više kao neki tekst za lični blog. 🤷

One koji ne mogu da odgovore nista ne pitam...
ШТА ЈЕ ТЕМА?
Порекло речи пијаца?
Малверзације са ценама воћа и поврћа?
Како год, НИЈЕ за Кулинарство.
Силно грешиш, овај, силно грешиш, синак...

Poslednja izmena od moderatora:
Зашто и овде филозофираш, смору?
ШТА ЈЕ ТЕМА?
Порекло речи пијаца?
Nemojte ljudi , svako ima svoj fazon.

Evo uspeo sam da nadjem po Pancevu breskve za 50 dinara.
Trebalo bi da bude pravilo da posle nekog vremena kako roba dolazi tako i cene padaju iako smo u teskoj inflaciji ali ne lvl 90ih...

Nov sam ovde , ne bi bilo lose da ima tema gde ce svako da pise iskreno koliko je u njegovom mestu i kada platio voce i povrce itd

• Podržavam
Reactions: Red
ШТА ЈЕ ТЕМА?
Порекло речи пијаца?
Zapravo, tema jeste za Kulinarstvo. Pre kuvanja, treba nabaviti namirnice.

Zapravo , pored toliko izmena postova, nema smisla da ljudi pomisle da nesto sto stoji potpisano kao moj post , da je stvarno i napisano s moje strane....
To toliko vise nema smisla za one koji ne misle isto, da i ova tema diskretno to pokazuje.

Zapravo , pored toliko izmena postova, nema smisla da ljudi pomisle da nesto sto stoji potpisano kao moj post , da je stvarno i napisano s moje strane....
To toliko vise nema smisla za one koji ne misle isto, da i ova tema diskretno to pokazuje.
Na ovoj temi su menjana dva posta i nijedan tvoj koliko ja vidim, niti ti imaš ideju šta je menjano. Ako imaš primedbe, obrati se nekom superu ili adminu. Do tad, tema o cenama voća i povrća.

Back