gost 433974
Veoma poznat
- Poruka
- 12.863
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koji film?
Pa onaj deo iz filma sto je postavio mario za tozu. Nego nebitno ne rqzumem vas svakako. Jedino da mi objasnite korak po korak XDKoji film?
Ne znam, ne kapiram je.Šta film?![]()
Šta film?![]()
Braćo ne mogu da objasnjavam. Ostajem.bez energije. Prijatno veče : )Ne znam, ne kapiram je.
Neeee, nas dvojica nismo braca.Braćo ne mogu da objasnjavam. Ostajem.bez energije. Prijatno veče : )
ZnamNeeee, nas dvojica nismo braca.![]()
To znas ali Tozu ne!
Moguće, ko znaMožda je obukla gaće preko glave![]()
Radi se o naglom spustanju pritiska prilikom utonuce u san. Normalna fizioloska potreba. Nema potreba za panike.Pozdrav, stalno mi se dešava da kad želim da utonem u san trznem ili skočim. Da li ima neko objašnjenje za ovo i da li je opasno?
Hvala unapred
Ako hrces, uzrok naglog budjenja bi mogla biti i apneja (kratkotrajni prekid disanja), nije bezopasna.Pozdrav, stalno mi se dešava da kad želim da utonem u san trznem ili skočim. Da li ima neko objašnjenje za ovo i da li je opasno?
Hvala unapred
Ako znas da citas procitaj jos jednom. HvalaAko hrces, uzrok naglog budjenja bi mogla biti i apneja (kratkotrajni prekid disanja), nije bezopasna.
Sto vise citam tvoj komentar manje smisla ima!Ako znas da citas procitaj jos jednom. Hvala
Dobro ajde recimi , gde je spomenuta Apnoja u pitanje? Posto mi se penjes na q. Sto talasas i glumis pametnog ?Sto vise citam tvoj komentar manje smisla ima!
Ne, s nekom drugom je osobom to sinhronizovao, ali saPa mislim da nemas za sta da brines. Onda je tvoj mozak sinhronizovan sa telom, opustaju se istovremeno.
Disklejmer, nisam.lekar XD