Daka
Zainteresovan član
- Poruka
- 342
Pozdrav, stalno mi se dešava da kad želim da utonem u san trznem ili skočim. Da li ima neko objašnjenje za ovo i da li je opasno?
Hvala unapred
Hvala unapred
Poslednja izmena od moderatora:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mene brine sto mi se to vise ne dogadja.To je valjda kad telo krene da se opusta a mozak je jos uvek aktivan i onda dolazi do tih trzaja. Imas lepo objasnjenje na net
Pa mislim da nemas za sta da brines. Onda je tvoj mozak sinhronizovan sa telom, opustaju se istovremeno.Mene brine sto mi se to vise ne dogadja.
Ma je vraga, to nije prirodno.Pa mislim da nemas za sta da brines. Onda je tvoj mozak sinhronizovan sa telom, opustaju se istovremeno.
Disklejmer, nisam.lekar XD
Ne znam sta da ti kazemMa je vraga, to nije prirodno.
I meni se to ne svidja.Mene brine sto mi se to vise ne dogadja.
Tako i pokojni toza, istoJednom mi se desilo, tonem ja u san, vidim belu svetlost i krenulo je nesto da mi zuji u usima i na kraju puklo, bukvalno kao nesto iznad glave. Kad tad nisam umrla ne znam kad cu. Bas sam se bila uplasila.
Posle sam trazila sta bi to moglo da znaci i jedva pronasla, ima naziv za taj fenomen, ali jos uvek ne znaju zbog cega nastaje.
Pa ako do sad nisam umrla, necu valjda skoro, jos sam mlada XDTako i pokojni toza, isto
Tako je i Toza rekao.Pa ako do sad nisam umrla, necu valjda skoro, jos sam mlada XD
Pa da mogu da biram ne bi ih imala XDTako je i Toza rekao.
Nego, izbegavaj takve sne.
Ne znas ko je Toza?Pa da mogu da biram ne bi ih imala XD
Plus ovo je bilo pre vise od godinu dana.
A ko je Toza? Neko sa ovog sajta ko je umro? Ili neko drugi?
E nakon ovoga mogu samo da zakljucim da zezate vi mene XDNe znas ko je Toza?
Zezas.
Dobro, necemo vise.E nakon ovoga mogu samo da zakljucim da zezate vi mene XD
Citao sam da je u Srbiji puno lakse doci do diazepama.Da znaš u hr doktori vuku za ruku da uzmeš neku drogu snogu, ovde kod mene su svi urokani. Doktor samo nakucka u komp a tebe čeka droga u apoteci![]()
Ehhh... Tako isto i Toza.U srbiji daju samo teške otrove, sve ono što je zabranjeno u svetu npr nimulid uzimaju ako ih malo boli glava.