Trzaj u snu

• Začetnik teme Začetnik teme Daka
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Daka

Zainteresovan član
Poruka
342
Pozdrav, stalno mi se dešava da kad želim da utonem u san trznem ili skočim. Da li ima neko objašnjenje za ovo i da li je opasno?
Hvala unapred

Poslednja izmena od moderatora:
Jednom mi se desilo, tonem ja u san, vidim belu svetlost i krenulo je nesto da mi zuji u usima i na kraju puklo, bukvalno kao nesto iznad glave. Kad tad nisam umrla ne znam kad cu. Bas sam se bila uplasila.
Posle sam trazila sta bi to moglo da znaci i jedva pronasla, ima naziv za taj fenomen, ali jos uvek ne znaju zbog cega nastaje.

Jednom mi se desilo, tonem ja u san, vidim belu svetlost i krenulo je nesto da mi zuji u usima i na kraju puklo, bukvalno kao nesto iznad glave. Kad tad nisam umrla ne znam kad cu. Bas sam se bila uplasila.
Posle sam trazila sta bi to moglo da znaci i jedva pronasla, ima naziv za taj fenomen, ali jos uvek ne znaju zbog cega nastaje.
Tako i pokojni toza, isto

Dogodilo mi se prije nekoliko tjedana da sam u lucidnom snu dozivio svojevrsni breakthrough, kao kada su mi na brutalnoj dozi psihodelika zvjezdani snopovi amputirali ruke i noge, samo puno njeznije.
Bez obzira na sve, preferiram brutalni psihodelik.

Pozadinska prica - otkako sam u psihoterapiji zbog anksioznosti, imam pravo na escitalopram i diazepam prije spavanja.
Otkako je escitalopram proradio, diazepam vise ne koristim prije spavanja.
Nakupio sam kutiju i po (45 tableta) po deset mg diazepama.
Psihijatrica mi je rekla da ni slucajno ne kazem u apoteci da antidepresivi djeluju super, zato sto ukoliko dodje do pogorsanja i ukoliko mi diazepam opet bude potreban, tamo ce me gledati kao narkomana.

Tako sam ja mili moji nakupio diazepam droge kao veliki.
Pa sam onda jedne veceri opalio nekih 10 ili cak 15 mg s vodkom, a ono, dosao mi san kakav jos nisam dozivio.
Bio je kratak ali poucan.

Da znaš u hr doktori vuku za ruku da uzmeš neku drogu snogu, ovde kod mene su svi urokani. Doktor samo nakucka u komp a tebe čeka droga u apoteci :mrgreen:
Citao sam da je u Srbiji puno lakse doci do diazepama.
Tako je bilo i u Hrvatskoj, dok nije usla u EU, isko ni sada nije veliki problem.
Meni ne pada na pamet osim da ih koristim u rekreativne svrhe.
Sestricna ih roka svakodnevno vise od tri godine, kao uostalom i 1/5 nacije.
Ja ih zlorabim kao drogu kad mi se sprdne, imace ih ne konzumiram.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back