VisionOfDisorder
Poznat
- Poruka
- 9.013
"previshe si dobra za mene"
Ma uvek....
Ma uvek....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kučka:Zadnji komentar ne jednoj od tema me podstaknu da postavim ovu..Kako saopstiti da je kraj..Sta mislite da je gore..nekome reci da ga ne volite vise jasno i glasno ili upakovano ili to kriti i cekati sve dok ta osoba sama to ne ukapira.... :? Ako je ova tema bila neka se zakljuca..
kučka:Zadnji komentar ne jednoj od tema me podstaknu da postavim ovu..Kako saopstiti da je kraj..Sta mislite da je gore..nekome reci da ga ne volite vise jasno i glasno ili upakovano ili to kriti i cekati sve dok ta osoba sama to ne ukapira.... :? Ako je ova tema bila neka se zakljuca..
kučka:..tezak i bolan.![]()
Petar_Pan:Uvek posle veze ima taj neki post period.... gde je najbolje pustiti da se stvari izduvaju... i mozak i srce oslobode... za nove stvari... treba malo vremena...
peculiar:A jel vam trulo recimo da saopstite Kucki... kako joj zelite srecan rodjendan? ;-)
Samantha Jouns:CEKAJTE CEKAJTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
OK ,..razjasnili smo da treba reci kad dodje KRAJ i Treba biti iskren ali ne brutalno....ublaziti stres...
OK OK
ALI STA RADITI KADA VAM SE NEKO SVIDJA ,..recimo dugogodisnji drug,(nije najbolji,vise je kao prijatelj)...svidja vam se voleli bi da budete zajedno sa njim....sta bi vi uradili,....i opet je tu pitanje prijateljstva,..ali to nije sad jakoooooo prijateljstvo da bi se pokvarilo,...
NADAM SE DA RAZUMETE STA HOCU DA KAZEM ..![]()
kučka:Nisam te bas najbolje razumela....pricamo kako saopstiti da je kraj ..a ti sada pominjes ako sam dobro shvatila pocetak sa nekim ko je prijatelju ali ne bas do kraja...u pravu sam ili ne?
Ili kako mu saopstiti da bi bilo lepo biti zajedno ili kako mu reci da ne moze biti nista iz razloga sto smo prijatelji ili ?? Shta??:razz:
Samantha Jouns:Pa ni ja sebe ne razumeme nesto u poslednje vreme ali tako nekako....ali nema veze,..resila sam problem![]()
![]()
![]()