TRULO VAM DA SAOPSTITE

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
kučka:
Zadnji komentar ne jednoj od tema me podstaknu da postavim ovu..Kako saopstiti da je kraj..:cry: Sta mislite da je gore..nekome reci da ga ne volite vise jasno i glasno ili upakovano ili to kriti i cekati sve dok ta osoba sama to ne ukapira.... :? Ako je ova tema bila neka se zakljuca..

treba reci jasno i glasno. isto onoliko jasno, kao kad nekoj osobi kazes da je volis. ako tako stvarno mislis. i nema onog: ne palis me vise, ali bicemo dobri drugovi. posle veze (narocito ako je bila duga i ozbiljna) nema drugovanja. tako se samo uzalud podgrevaju nade nekog ko te jos uvek voli (ako te jos uvek voli). ovako, posle prvog soka (ako to uopste bude sok. mozda bude i olaksanje zbog zajednickog novonastalog ili vec dugotrajnog osecaja ravnodusnosti), bivsi/bivsa lakse ce nastaviti sa svojim zivotom, i naci nekog drgog...samo iskreno :-|

iskreno...aha..da.da...

ma vi niste nailazile na tipove koji vashu iskrenost smatraju slaboshcu i otvorenim putem da vas dave i dalje da bi popustile.

mora da se igra mala igra...ako budes postena i iskrena pokusavace da ti se natakari opet...

samo OSHTRO !!!

kučka:
Zadnji komentar ne jednoj od tema me podstaknu da postavim ovu..Kako saopstiti da je kraj..:cry: Sta mislite da je gore..nekome reci da ga ne volite vise jasno i glasno ili upakovano ili to kriti i cekati sve dok ta osoba sama to ne ukapira.... :? Ako je ova tema bila neka se zakljuca..

E draga moja....ja se to pitam vec godinama sta je bolje,....Ne znam ako neko zna neka slobodno kaze ,......

Kada sam bila u situaciji da sama ukapiram a pri tom sam dobijala neke upakovane razloge bila sam jako povredjena..zaista ..da i danas to pamtim.Sada zadnji put kada sam ja bila ta koja sam sasvim iskreno i posteno rekla da je kraj i zasto..dozivljavam da jos uvek bivam smarana time. Mislim da to sve zavisi od samih osoba mada je svaki kraj ma kako definisan..tezak i bolan.:cry:

kučka:

Najbolje je to reci upakovano.Tako ja radim.Ako nekoga ostavljate ne morate da ga gubite.

Ustvari ja bas sve sto imam da kazem ja kazem upakovano.Ko me ne poznaje pomislio bi da ja nemam ni srce ni dusu,stalno se foliram.

cvece20xz.jpg

Srecan rodjendan. :wink:

Kraj se ne saopstava, on dodje- prestanete da pricate,u krevetu odradjujete nesto cisto reda radi,a onda se jedno jutro jednostavno zapitate,ko je bre ovo pored mene i otkud ja s` ovom osobom koju ne poznajem.Ima i drugih krajeva,ruznih,bolnih,glupih ipak ovaj je najcesci ali fakat je da se nikad ne saopstavaju- jednostavno dodju :cry:

CEKAJTE CEKAJTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
OK ,..razjasnili smo da treba reci kad dodje KRAJ i Treba biti iskren ali ne brutalno....ublaziti stres...
OK OK
ALI STA RADITI KADA VAM SE NEKO SVIDJA ,..recimo dugogodisnji drug,(nije najbolji,vise je kao prijatelj)...svidja vam se voleli bi da budete zajedno sa njim....sta bi vi uradili,....i opet je tu pitanje prijateljstva,..ali to nije sad jakoooooo prijateljstvo da bi se pokvarilo,...
NADAM SE DA RAZUMETE STA HOCU DA KAZEM ..:):):)

Samantha Jouns:
CEKAJTE CEKAJTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
OK ,..razjasnili smo da treba reci kad dodje KRAJ i Treba biti iskren ali ne brutalno....ublaziti stres...
OK OK
ALI STA RADITI KADA VAM SE NEKO SVIDJA ,..recimo dugogodisnji drug,(nije najbolji,vise je kao prijatelj)...svidja vam se voleli bi da budete zajedno sa njim....sta bi vi uradili,....i opet je tu pitanje prijateljstva,..ali to nije sad jakoooooo prijateljstvo da bi se pokvarilo,...
NADAM SE DA RAZUMETE STA HOCU DA KAZEM ..:):):)

Nisam te bas najbolje razumela....pricamo kako saopstiti da je kraj ..a ti sada pominjes ako sam dobro shvatila pocetak sa nekim ko je prijatelju ali ne bas do kraja...u pravu sam ili ne?
Ili kako mu saopstiti da bi bilo lepo biti zajedno ili kako mu reci da ne moze biti nista iz razloga sto smo prijatelji ili ?? Shta??:razz:

kučka:
Nisam te bas najbolje razumela....pricamo kako saopstiti da je kraj ..a ti sada pominjes ako sam dobro shvatila pocetak sa nekim ko je prijatelju ali ne bas do kraja...u pravu sam ili ne?
Ili kako mu saopstiti da bi bilo lepo biti zajedno ili kako mu reci da ne moze biti nista iz razloga sto smo prijatelji ili ?? Shta??:razz:

Pa ni ja sebe ne razumeme nesto u poslednje vreme ali tako nekako....ali nema veze,..resila sam problem ;) ;) ;)

Back