Da vrlo interesantno i za razmisljanje.....Tu nije nista dobro ....Sta god da kazes nije dobro.
Slicna situacija mi se desila pre godinu dana,devojka mi je bila veoma draga i godinu dana smo bili zajedno . Nakraju moralo je da se desi to sto je moralo, da . No vrlo neprijatno mi je bilo reci da nemogu vise sa njom jer mi je i dalje draga ali sa njom u krevet vise neide...
Kada sam skupio hrabrost da joj i to kazem morao sam 6 meseci da joj se pravdam da sam pogresio i da mi je tesko bez nje da bi ona mogla podneti taj raskid jer je veoma osecajna i bas se sazivela samnom...
Nevolim takve situacije i veoma su teske sa osobom koja to nezasluzuje. Lako je reci osobi do koje ti nikad nije nesto posebno stalo , izruciti joj u lice ono sto mislis , ali ako osoba to nije zasluzila , vrlo tesko .....Neznam kako ce me ko razumeti ali bio sam u takvoj situaciji i jos se nisam skroz povukao jer ona i dalje misli na povratak zato sto sam priznao da sam ja krivac i da mi je tesko, a ona to tako mnogo dobro podnosi i drago joj je sto se ja kajem......