Truli automobili iz uvoza

Kakvi su to automobili iz uvoza stari ni 10 godina gde prodavac ni ne pokušava to da sakrije?
Ja te lepo pitao da okacis link ka oglasu a ti okacis tekst iz oglasa koji ne znamo za koji je auto a moze da bude star i 20 godina i sta je tu nenormalno da ima i korozije kad je toliko star.
Znaci sam si napisao da imaju do 10 godina i mladji pa prema tome ajde da vidimo koja su to kola trula sa 10 godina ili i mladja.
Sve se bojim da ces okaciti oglas. :hahaha:
 
Passat b7 može imati korozije ali može biti skoro 14g :) .. a to što si našao je verovaratno taj iz 2010 jer su ih kasnije poboljsali .. Znam da je vreme stalo kod tebe ali danas je skoro 2024..Sto se tice te korozije ona se najvise pojavljuje na lupanim autima gde su menjali delove ,nije odradeno po PS ili su koristeni jeftini kineski limovi koji nemaju istu zastitu kao orinalni ..
 
Poslednja izmena:
Ovaj je 2011 god prosto mi neverovatno gde nalaze tolike trule automobile i kako uspevaju da istrule! I uopšte kako su vw koji je poznati po dobroj zaštiti. Ima i audija trulih isto otpadaju komadi 10 god i mlađi.
Audija nema ako je ceo orginal ..VW je ok evo ovaj B8 super auto ali se oseti da je losije urađen od Audija A6 ..sitnice ali primetno ko je vozio oba .. Druga je stvar ta da li te sitnice opravdavaju cenu ...Po meni ne ali nisu u istoj klasi to se oseti ..
 

Back
Top