True Blood

Dobra ko dobar dan. :D

OKvjU78-348x522.jpg

Yeeesss, Propovednica is back. Ne verujem. Kakvo iznenadjenje. :D:D:D

Propovednica, Jess, Willa i Eric, dosta dobrih scena. Rutger ce jos malo da postane glavni lik u seriji kako je krenuo. Jedino mi se ne svidja ono sto su uradili sa Lunom. Ubili su je i sada ce ovu, moram reci prelepu Nicole, da ubace umesto nje. Bice ona, Sem i Emma. Ne vidim poentu. Sta je falililo Luni/Janini.

Ne treba se zezati sa serifima. Kako ono bese u Rambu: John Rambo, winner of the Congressional Medal of Honor, survivor of countless incursions behind enemy lines. Killed for vagrancy in Jerkwater, USA. :D

Yeeesss, Propovednica is back. Ne verujem. Kakvo iznenadjenje. :D:D:D

Propovednica, Jess, Willa i Eric, dosta dobrih scena. Rutger ce jos malo da postane glavni lik u seriji kako je krenuo. Jedino mi se ne svidja ono sto su uradili sa Lunom. Ubili su je i sada ce ovu, moram reci prelepu Nicole, da ubace umesto nje. Bice ona, Sem i Emma. Ne vidim poentu. Sta je falililo Luni/Janini.

Propovednica?

:D

She'll sit around and tease 'em
Tell 'em she can please 'em
But I know that she's taking me home

Well well well
She's Louisiana Hot Sauce
Hotter than a fireball
Smoother than strawberry wine
She's lookin' good as I've seen
Strollin' in her tight jeans
Drivin' me out of my mind
Believe me there's no other
That comes in up above her
She knocks me right down to my knees

I šta je onda kog đavola bilo

Warlow-S6.jpg

Glavni negativac cijele sezone koji nikada nije ni bio Vorlou?
Sto bi rekli - Red herring. Warlow je lik koji se ne pojavljuje u knjizi. Pisci su verovatno malo poceli da se gube jer mnogo menjaju glavnu radnju iz knjiga, tj verovatno su hteli da pokriju mogucnost da taj lik bude neko drugi u sledecim sezonama ili nesto, ali ce verovatno ostati neiskoriscen.

Poslednja izmena:
Jel gledao neko kraj ove sezone? Kakvo smece, napravise Walking Dead sa vampirima izgleda. Druge gluposti koje su se desile necu ni da spominjem...
poslednja epizoda je stvarno bila đubre, suki sa alsidom?? misim stvarno.. onda sem sa ovom novom, nikol, pa luna mu je juče umrla kako sad ovu voli odjednom i trudna je.. a terija sto su mi ubili to im nikad necu oprostiti. ne znam, otišli su u vražju mater što se kaže, ne znam šta da očekujem od sledeće sezone. verovatno kraj serije, nadam se da će bar biti dobar...

poslednja epizoda je stvarno bila đubre, suki sa alsidom?? misim stvarno.. onda sem sa ovom novom, nikol, pa luna mu je juče umrla kako sad ovu voli odjednom i trudna je.. a terija sto su mi ubili to im nikad necu oprostiti. ne znam, otišli su u vražju mater što se kaže, ne znam šta da očekujem od sledeće sezone. verovatno kraj serije, nadam se da će bar biti dobar...

Luna / Janina od jeseni glavna negativka u The Vampire Diaries. :D

A ovo je bila kao posle 6 meseci. Suki je bila sa celom ulicom, sto da ne bude i sa Alsidom. Sto je on gori od drugih. :D

Jos se ne zna sta ce biti sa Erikom sledece sezone. Navodno ce preziveti, ali nece biti isti...

Luna / Janina od jeseni glavna negativka u The Vampire Diaries. :D

A ovo je bila kao posle 6 meseci. Suki je bila sa celom ulicom, sto da ne bude i sa Alsidom. Sto je on gori od drugih. :D

Jos se ne zna sta ce biti sa Erikom sledece sezone. Navodno ce preziveti, ali nece biti isti...

nisam znala to za janinu, ok uvek kad neko umre u seriji postoji verovatnoća da je dobio neku poslovnu ponudu zbog koje mora da ide, al da je posle manje od 24 sata (u seriji) zameni nova zenska za Sema to mi je skroz bezveze. moglo je i bez nikol u ovoj sezoni.
a suki i alsid su totalno nerealna prica, nekako mi je to daj sta das, tj bice nam ga najmanje zao kad se sledece godine vrate erik ili bil pa ga šutne, što ne bi bio slučaj da se smuvala sa Samom, on je ipak bitniji lik. Njega bi nam bilo žao :D
smešni su mi, posebno ona scena kad idu u crkvu, u onoj haljini cvetnoj boooze gospode sta je ono bilo?!? :D

Back