Baraba na kvadrat
Elita
- Poruka
 - 17.135

Izasla deseta epizoda 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

I megabrutalna je.Sledeca ce biti jos bolja...*** samo da Rasela ne s*****ju u ovom serijalu.![]()

Odgledao 11. epizodu
Ura ura ura![]()
Mene je zesce smorila.. pocev od onog sranja sa vilom!?! pa do smaranja sa onim cukolikim.. ne znam dal me i jedna epizoda od pocetka toliko smorila :S

Dobra epizoda, malo mracnija, ali sam ocekivao malo vise akcije posle onakvog spektakularnog kraja prosle epizode.
Moram da priznam da nisam zadovoljan erotskim delom serije u ovoj sezoni. Sta su vise navalili sa onolikim pederima. Nek ubace neku lezbo scenu za promenu. I ove nove devojke, nova konobarica, Hojtova devojka, Dzejsonova nova devojka (sta je ono na kraju epizode), sve bi ih menjao za jednu Propovednicu...
![]()
 Mozda su malo dosadili 
 Meni je Pam mnogo extra lik, i kada je vidim meni srce preskace 
 Ono mnogo mi je gotivna i sva je ovako .... sexy 
 Jos kad bi dodali tu Sookie ne znam sta bi bilo 
E da htedoh da kazem to u jednom postu nego mi isparilo . Stvarno ga malo ... preterase s ovim gayovima . Te Eric, te Lafayette te ovaj Rasl .Mozda su malo dosadili
Ja bih ako mene pitate voleo da vidim jednu scenu Pam i SookieMeni je Pam mnogo extra lik, i kada je vidim meni srce preskace
Ono mnogo mi je gotivna i sva je ovako .... sexy
Jos kad bi dodali tu Sookie ne znam sta bi bilo
![]()
http://www.hbo.com/true-blood/episo...-eric-russell.html?autoplay=true&cmpid=ABC123
Letece perje. Nadam se da Erik nece krenuti goloruk na stenu. Sigurno ce biti neka prevara sa Suki.![]()

Procitala sam sve knjige koje su do sada izasle ( u maju 2011 izlazi 11) i odnos gay/straight je kao i u RL. Ima vise biseksualnih vampira sto je i logicno obzirom da su besmrtni.
Alan Ball je out and proud gay tako da je malo i dodao, ali meni ne smeta. Kome smeta ne mora da gleda.
 Ali mislim da je malo presao onu granicu zanimljivosti .Ma dobro ne kazem da necu da gledam TB zbog toga sto ima par pedera i onoAli mislim da je malo presao onu granicu zanimljivosti .
U knjigama i tvoja ljubimica Pam ima jednu gay vezu, ako bude uslo u TV seriju, verujem da se neces buniti.![]()
 Apsolutno. Rekao sam, zenske gay scene mi ne smetaju puno 
 Ali priznajte da je Pam sjajna . Ima mnogo sexy stav jos kad doda ona mrtav ladan glas i kad prozbori nesto smesno, ja ne znam dal da padnem u komu od smejanja ili od ..... zaboravite 

).Ali izgleda da cemo gledati Rasela i u 4 sezoni!Баш ме интересује која ће домаћа телевизија дати ову серију (наравно сигурно после једно 5 година), а да није кабловска?