Ériu
Veoma poznat
- Poruka
- 12.966
ne zive normalno araone...stvarno ne zive. i to pricamo o ovima koje ne daju otkaz kad dobiju dete vec se sto brze vrate na posao, retko ko iskoristi i tri meseca neplaceno.Ma možeš ti da pričaš šta hoćeš, ja samo znam da Amerika, npr. broju oko 300 miliona ljudi, njihove žene imaju 3 meseca (i to im valjda ni ne plaćaju), pa opet žive normalno, kao što vidiš država funkcioniše. Isto tako vidim da kod nas svi krivinare i vidim koliko nas ima, a vidim i kako funkcionišemo. Zaključak se sam nameće.
amerika ti je nacija koja zivi od prozaca i ostalih antidepresiva, tablete se prepisuju kao pez bombonice.
psihoticnih ljudi koliko hoces, a najjace porodice paradoksalno ili ne, imaju imigranti, sto latinosi sto azijati, sto ostali. ovo ostalo, razvodi, rasturanja, otimacina i sve ostalo se sasvim uspesno primilo medj siroke narodne mase. stvarno nisu drustvo za primer sto se porodice i porodicne zastite tice. ili zastite mentalno bolesnih ljudi kojih ima koliko hoces po ulicama gradova u drzavama na jugu. generalno za njih se niko ne brine, gore nego kod nas. a od dece i hraniteljstva, ko sto rekoh u nekom postu gore su napravili biznis. ako za nesto ne treba da se poredimo sa amerikancima, onda je to porodica i briga o ugrozenim grupama ljudi.