Trol u danasnje vreme...

Manifold

Ističe se
Poruka
2.615
Danas se cesto ljudi na internetu razbacuju irazom "trol"... Izgleda da su zaboravili da je trolovanje umetnost, prefinjena i elegantna, a ne prosto lupetanje stvari na internetu i napadanje raznih ljudi iz nekog njima samo poznatog razloga.

Koja je svrha ove teme? Da li ja trolujem? Ne, svrha ove teme je da cujem vase misljenje o danasnjim trolovima. A i da vam pokazem ovo. Ovo je pravi trol u akciji, umro sam od smeha :rotf:

http://www.dontevenreply.com/

I ovo

https://i.imgur.com/5qFAw.jpg

Poslednja izmena:

▲ ▲

Vidi se da ne umem :rotf:

Zavisi ko i sta se troluje. Postoji jedna grupa ljudi koju volim da trolujem, i uzivam u tome, jer mislim da zasluzuju. Ovako, zasto da nekog ko nema pojma o kompovima da nateram da zezne Windows ili sl.? Jeste urnebesno da neko padne na to i da poveruje, ali sta mi je taj neko kriv?

hah, umetnost, malo sutra.
Svako može da troluje ako želi da se posveti trolovanju, a naravno ima retarda koji svršavaju na to i toliko im je zanimljivo da posvete svoje vreme trolujući, jer je vreme tu najpotrebnije. Kao u primerima gore, nižu se postovi, kilometarski čak, sve samo da "žrtvu" na neki način zaebu.
Klinački, retardirano, noulajferski.
To rade oni koji nemaju šta pametno da kažu a koji misle da su pametni.
A to što ti spominješ, zasmejavanje drugih, koga bole rac.

Da, ali to podjebavanje ne treba da bude glupo, tipa "Mama ti je toliko debela..." "Ti si idiot...", za to postoji drugi naziv: seronja...

Trol, uspesan, je onaj koji podjebava tako da onoj trecoj osobi koja cita bude smesno...

To je vise vredjanje, ali u neku ruku mozda i trolovanje...

S' obzirom da nemamo svi isti smisao za humor, ne mislim da trol mora biti smesan. Koliko samo puta dodje neki trol ovde i na trenutke bude smesan, a posle ga svi teramo u kurrc...

Trol u danasnje vreme...

srsly??

tumblr_meuqrlPVfC1qajc4eo1_500.gif

trol je glupa kategorija. ne znaci apsolutno nista. vise sluzi da odbijes razmisljanje s kojim se ne slazes tako sto ces reci "ma pusti ga on troluje" lol.

jer smo svi mi na forumu nista drugo nego tekstualne pojave i kao takve ne postoji razlika izmedju "iskrenih" i "neiskrenih". ta razlika postoji samo kad se forum poveze sa realnim zivotom tj. kad se formiraju nekakvi skupovi itd. inace ovako -- svi smo gole pojave.

zato su i "trolovi" najzanimljivije pojave jer odskacu od mediokritetski-iskrene pojave, ako kontate sta zelim reci. inace osoba koja glumata samo uziva na svoj nacin te je podjednaki noulajfer kao i ona koja ne glumata.

duboka filozofija nema sta.

medjutim, lazna osoba ugrozava boravak iskrene osobe i obrnuto jer su im interesi u antagonistickom odnosu. laznoj osobi je ideal simulacija dok je iskrenoj ideal nastavak realnog zivota. nema niceg pogresnog ni kod jedne ni kod druge osobe, kao sto nema niceg pogresnog sa celokupnim svetom. antagonizam je prirodna stvar.

a ja sam najpametnija osoba na svetu.

Trol je valjda lik koji uzurpira forumsku raspravu, s ciljem da izazove željeni efekat (emotivnu reakciju od strane onih koje troluje).

Inače u realnom životu ih takodje ima, a neki su svoju veštinu trolovanja podigli na zavidan i gotovo profesionalni nivo (videti klipove Remi Gaillarda, francuskog profi trola).

Back