Trojka

Denni72

Zainteresovan član
Poruka
283
Da li ste imali trojku nekad,ne mislim na trojku iz matematike,nego TROJKU U SEXU? Sežam se davne 1993. moj prijatelj (a sadašnji kum) upoznamo u nekom kafiću jednu ženu od 36 godina i odvedemo je kod jednog drugara.Opali trojku on,ja i ta riba,a domaćin ostao suva xxurca :))))

Sto bih delio svoju lovinu s drugim. Ja ne podnosim da mi neko pridje mom tanjiru. Niti uzmi, niti sipaj, dalje od moje zdele inace grizem.
1763886535031.jpeg

I ja tako sa svojim tanjirom✅
Po meni je to i nekultura. Nekome caprkati po tanjiru iz bilo kog razloga i namere. Jos jedan od razloga sto ne volim da idem na slave. Obazeno se nacrta neko ko preuzme ulogu domacina ili domacice i kontrolise jesi li sipao dovoljno u tanjir i treba li jos da ti dospe. Mursbreupizdumaterinu. Jednom mi se desilo jedna baba uzela rukama pecenje i stavlja mi na tanjir uz kometar: uzmi ovo sinko, ovo ti je sve krtina i krljk stavi mi u tanjir. A moja pratilja koja zna kakav sam njoj: ne ne ne on ne voli da mu se dira tanjir i smeje se. A ja brate- hiljadu mracnih misli u jednom taktu. A plus ne podnosim pecenj u opste.
Jedva sam se iskontrolisao da joj ne zakucam viljuskom ruku za sto.

Po meni je to i nekultura. Nekome caprkati po tanjiru iz bilo kog razloga i namere. Jos jedan od razloga sto ne volim da idem na slave. Obazeno se nacrta neko ko preuzme ulogu domacina ili domacice i kontrolise jesi li sipao dovoljno u tanjir i treba li jos da ti dospe. Mursbreupizdumaterinu. Jednom mi se desilo jedna baba uzela rukama pecenje i stavlja mi na tanjir uz kometar: uzmi ovo sinko, ovo ti je sve krtina i krljk stavi mi u tanjir. A moja pratilja koja zna kakav sam njoj: ne ne ne on ne voli da mu se dira tanjir i smeje se. A ja brate- hiljadu mracnih misli u jednom taktu. A plus ne podnosim pecenj u opste.
Jedva sam se iskontrolisao da joj ne zakucam viljuskom ruku za sto.
Uhhh potpuno te razumem.Meni kao ocd krene tok misli sta je sve recimo ta preljubazna osoba, koja tako nudi i usipava hranu rukama,istim tim rukama( noktima) mogla da pipia,cacka...ahm...
Neznam...kao da je ljudima taj cin ovde dokaz ekstremne bliskosti,briznosti o nekome(fazon majka/dete)...ali brate...ne zelim do da dokazujemo tako sto cemo da medjusobno razmenjujemo mikro svet.

Uhhh potpuno te razumem.Meni kao ocd krene tok misli sta je sve recimo ta preljubazna osoba, koja tako nudi i usipava hranu rukama,istim tim rukama( noktima) mogla da pipia,cacka...ahm...
Neznam...kao da je ljudima taj cin ovde dokaz ekstremne bliskosti,briznosti o nekome(fazon majka/dete)...ali brate...ne zelim do da dokazujemo tako sto cemo da medjusobno razmenjujemo mikro svet.
Bravo! Taj rad!

ne
to me ne zanima

ako bi morao da kazem sta je tu ''realnije'' onda su to dva muskarca i jedna zena a ne muski kako neki kazu ''san'' dve zene i muskarac

jer jedna zena sa dva muskarca je mnogo realnija kombinacija nego obrnuto. nama je i jedna previse da je zadovoljimo kako treba :np: a ne jos jedna pride ...

dok ce ona sa jednim da se zagreje a sa drugim da finisira :lol:

Poslednja izmena:
ništa posebno, mnogo puta, al mi je ostalo u lepom secanju jednom, Uskrs 2013. bio u Bosni, 22 godine, i sad drug zaglavi sa nekom devojkom, ja cu da prosetam gradom, dok on obavi jelte, i naletim na 3 devojke, jao ti nisi odavde, cuje se po akcentu bla bla, i povatamo se, ajd to je cetvorka ako se ja ne racunam, secam se budim se ujutru porucile hranu, kosi se sa nekim mojim ubedjednjima, al ajd, sve je za ljude.

Back