Denni72
Zainteresovan član
- Poruka
- 283
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koji ti je ku rac...
Koji ti je ku rac...
I ja tako sa svojim tanjiromSto bih delio svoju lovinu s drugim. Ja ne podnosim da mi neko pridje mom tanjiru. Niti uzmi, niti sipaj, dalje od moje zdele inace grizem.
Pogledajte prilog 1821762
Po meni je to i nekultura. Nekome caprkati po tanjiru iz bilo kog razloga i namere. Jos jedan od razloga sto ne volim da idem na slave. Obazeno se nacrta neko ko preuzme ulogu domacina ili domacice i kontrolise jesi li sipao dovoljno u tanjir i treba li jos da ti dospe. Mursbreupizdumaterinu. Jednom mi se desilo jedna baba uzela rukama pecenje i stavlja mi na tanjir uz kometar: uzmi ovo sinko, ovo ti je sve krtina i krljk stavi mi u tanjir. A moja pratilja koja zna kakav sam njoj: ne ne ne on ne voli da mu se dira tanjir i smeje se. A ja brate- hiljadu mracnih misli u jednom taktu. A plus ne podnosim pecenj u opste.I ja tako sa svojim tanjirom![]()
Uhhh potpuno te razumem.Meni kao ocd krene tok misli sta je sve recimo ta preljubazna osoba, koja tako nudi i usipava hranu rukama,istim tim rukama( noktima) mogla da pipia,cacka...ahm...Po meni je to i nekultura. Nekome caprkati po tanjiru iz bilo kog razloga i namere. Jos jedan od razloga sto ne volim da idem na slave. Obazeno se nacrta neko ko preuzme ulogu domacina ili domacice i kontrolise jesi li sipao dovoljno u tanjir i treba li jos da ti dospe. Mursbreupizdumaterinu. Jednom mi se desilo jedna baba uzela rukama pecenje i stavlja mi na tanjir uz kometar: uzmi ovo sinko, ovo ti je sve krtina i krljk stavi mi u tanjir. A moja pratilja koja zna kakav sam njoj: ne ne ne on ne voli da mu se dira tanjir i smeje se. A ja brate- hiljadu mracnih misli u jednom taktu. A plus ne podnosim pecenj u opste.
Jedva sam se iskontrolisao da joj ne zakucam viljuskom ruku za sto.
Bravo! Taj rad!Uhhh potpuno te razumem.Meni kao ocd krene tok misli sta je sve recimo ta preljubazna osoba, koja tako nudi i usipava hranu rukama,istim tim rukama( noktima) mogla da pipia,cacka...ahm...
Neznam...kao da je ljudima taj cin ovde dokaz ekstremne bliskosti,briznosti o nekome(fazon majka/dete)...ali brate...ne zelim do da dokazujemo tako sto cemo da medjusobno razmenjujemo mikro svet.
a ne jos jedna pride ...
Razumem zemljaka. Iz Ljubinja je otišao za Beč pa mu se sve pobrkalo malo.Na drugoj temi si ženu nazvao droljom zato što je tvog drugara pitala koliko mu je, a sad pitaš šta mislimo o trojci?
Ti si izgleda rešio da pokvariš forumski redneckometar.
Ko zna sta i kako nije mu problem ni sa 2 a kamoli sa jednom.dok ce ona sa jednim da se zagreje a sa drugim da finisira![]()