Pipi Langstrumpf
Buduća legenda
- Poruka
- 31.793
eto, sad sam gladna...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jesi probao trojku,msm vas dvojica na jednu?a ti si onaj što je izmislio struju?
nick mu je vulgaran, pa ne može da se čita
Kako komebolje 2 mushka i cica nego obrnuto..a vi kako ocete
Neka,treba biti umerenhteo sam da postavim temu , gde su na primer cak tri muskarca i jedna zena upleteni u ljubavni cetvorougao al reko da ne bude previse![]()
zamisli svidi joj se,pa hoce svaki dan
ja se ne bih snashla u toj situaciji...ono...ko ima prvenstvo i takve tehnichke sitnice![]()
pazi ok je da na primer ortak ima ribu pa da predlozi kao aj odradimo trojku ovo ono.. al sta raditi kad ti se ortak ozeni pa predlozi da odradite trojku sa njegovom zenom?
mislim trulo je da ga odbijes ipak ti je ortak a opet ne ide nekako da mu caspr zenu.. ili je mozda ok?
e sad sta vi mislite o tome , jel vam se desilo to nekad i kako ste ili bi ste reagovali?
...uvek treba izaću drugu u susret...
...ako ona i on nemaju problem da predlože tako nešto, ja tu nemam šta da se bunim i pametujem...![]()
A ako imaju problem i da predloze - onda im i predlozis?
teretski ljubav lepo zvuci, malcice je drukcije u praksia sto nije?
teretski ljubav lepo zvuci, malcice je drukcije u praksi
a sta ako na pola sexa drugar pomisli da mu se draga zenica previse nalozila? ili se ispostavi da ima vecu tuki od njega, ne daj boze?
ugasio si![]()
hebote to je i mene zabrinulo , sta ako se ne daj boze nalozi previse i eto problema , onda ce da me mrzi , mislim ortakiz gluposti da napravis problem