- Poruka
- 10.407
Значи, СНС их звао да би могли да их туку иза затворених врата?
SNS ih je zvao da u ratnoj zoni budu njihova partijska medicinska zaštita.
To nije njihov posao.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Значи, СНС их звао да би могли да их туку иза затворених врата?
opet dokazujes da si pristrasan i namerno ne vidis.to su bili podmetnuti batinasi narko kartela.
Aaa. Znači, ako njih nema onda rulja može da upada, ruši i bije?SNS ih je zvao da u ratnoj zoni budu njihova partijska medicinska zaštita.
To nije njihov posao.
Za?Ja cenim da su ovi sto su dobili otkaz bili osumnjiceni?
Ti si pandur, valjda ti znaš te stvari?Znali su da ce biti belaja
Jer ga oni i izazovu
Nego, hoće li otpustiti ono gofno sto je doturio palice?
E to sada nije ironija. Odbijaju da stite SNS prostorije sa batinasima?Ironija je da medicinsko osoblje odbija radni zadatak pod parolom da je opasan. Ono što je trebalo da se desi je da se pozove policija i da otkloni tu opasnost ako treba i upotrebom sile. Svedoci smo da se tako radi u svakoj demokratskoj zemlji. Onomad sam i temu postavio kako su to sredili u Nemačkoj.
https://forum.krstarica.com/threads...zadovoljno-protestvuje.1038696/#post-51511157
Koliko sam razumeo, tu su odredili "štab" kao adekvatno mesto za eventualno pružanje prve pomoći.E to sada nije ironija. Odbijaju da stite SNS prostorije sa batinasima?
Svaka im cast. Batinase ne treba stititi vec pohapsiti.
Bas u prostoriji sns?Koliko sam razumeo, tu su odredili "štab" kao adekvatno mesto za eventualno pružanje prve pomoći.
Ako je adekvatna prostorija, zašto ne?Bas u prostoriji sns?
Kako da ne, ne znamo detalje.Kao i uvek,ne znamo detalje slučaja prema tome,svako svoju priču ima
Postoji disciplinska komisija pa nek izjave žalbe, advokati ce pripomoći jer im treba publicitet
Adekvatna za sta? Koji su to kriterijumi koji to odredjuju?Ako je adekvatna prostorija, zašto ne?
Aaa. Znači, ako njih nema onda rulja može da upada, ruši i bije?
Dakle potvrđuješ da je rulja spremna da provali, ruši i bije?Neka se brane sami a ne da podmeću lekare. To je baš krindž.
lokacija, veličina, opremljenost...Adekvatna za sta? Koji su to kriterijumi koji to odredjuju?
Dakle potvrđuješ da je rulja spremna da provali, ruši i bije?
Time opravdavaš linč?Naprednjaci su uništavanjem institucija i fingiranjem izbora sami izabrali da se borba za vlast dešava na ulici. Niko ih nije terao. Ne znam koji moj odbijaju izbore ako tvrde da imaju većinu? Ako nemaju, onda su protivzakonito na vlasti.
ko protestvuje ?opet dokazujes da si pristrasan i namerno ne vidis.
znaci ubaceni elemnti su krivi?
i kada su pohapseni i ispostavilo se da nemaju veze sa sns sta sa time?
nista,a?
zasto sutradan isti ti nobelovci protestvuju da se uhapseni puste?
solidarisu se sa batinasima narko kartela?
Time opravdavaš linč?
Zasto se pravis da ne razumes ovolokacija, veličina, opremljenost...
Da neće da budu situirani u prostorijama legitimne (i vladajuće) stranke u državi?Zasto se pravis da ne razumes ovo![]()
Odlicno pitanje. Otvori temu.Da neće da budu situirani u prostorijama legitimne (i vladajuće) stranke u državi?
Ko plaća to medicinsko osoblje?
Da li je u Srbiji ratno stanje?
Forsira se nešto što ne postoji niti će da bude
S tim što u Srbiji nije autokratija o kojoj ti pričaš. To što je opozicija kilava ili nikakva nije problem vladajuće partije nago naroda. Zašto ne izabere predstavnike koji će da ih predstavljaju?Nema šta da opravdavam, samo ti tumačim situaciju jer ne razumeš. Odnosno praviš se da ne razumeš. Evo idemo polako:
U demokratijama se politička borba odvija u skupštini, medijima i izborima.
U auktokratijama i diktaturama, režim ukine sva ta mesta, kako ne bi bio smenjen i kako bi vladao na kvarno, i politička borba se prenese na jedino mesto gde može da se prenese - na ulicu.
Zato se na ulicama vide mirni protesti dok nasilje počinje samo kad dođe partijska policija i partijski huligani.