Troje lekara pred otkazom zbog odbijanja dežurstva u prostorijama SNS 13. avgusta - sutra skup podrške

kapetanmark

Legenda
Poruka
60.713
https://www.021.rs/novi-sad/vesti/4...rostorijama-sns-13-avgusta-sutra-skup-podrske

1757026997873.png

Skup podrške za troje zaposlenih Zavoda za urgentnu medicinu, kojima će biti uručen otkaz ugovora o radu, zakazan je za petak, 5. septembar u 13 časova ispred Zavoda za urgentnu medicinu.

Poštovane kolege, za sutra su troje zaposlenih iz Zavoda za urgentnu medicinu pozvani da im se uruči otkaz ugovora o radu, dr Vanja Stanić, mst Nemanja Velikić i mst Dejan Spremić", navodi se u saopštenju njihovih kolega.

Kako su naveli, Stanić, Velikić i Spremić će dobiti otkaz zbog toga što su odbili dežurstvo u prostorijama Srpske napredne stranke, 13. avgusta.

"Oni će dobiti otkaz, ne zato što su odbili da rade svoj posao i pružaju pomoć povređenima, već dežurstvo u prostorijama SNS-a 13.avgusta, bez informacije da tamo ima potrebe za pružanjem hitne medicinske pomoći, a potom da u potpuno nebezbednom okruženju uđu u prostorije SNS-a iako bi im život time bio ugrožen", navode njihove kolege.

Oni dodaju da je troje lekara ipak ostalo na bezbednoj udaljenosti kako bi pružili pomoć onima kojima je bila potrebna.

"Ali nismo mi medicinari kukAVice, oni su ipak ostali na bezbednoj udaljenosti da pruže pomoć onima kojima je potrebna. Molimo Vas da im pružimo podršku, jer svi smo mi oni i sutra ćemo mi biti ti kojima uručuju nezakoniti otkaz ako sada ne dignemo glas", navode medicinari u saopštenju.

https://www.021.rs/novi-sad/vesti/4...rostorijama-sns-13-avgusta-sutra-skup-podrske

Pogledajte prilog 1780438

Skup podrške za troje zaposlenih Zavoda za urgentnu medicinu, kojima će biti uručen otkaz ugovora o radu, zakazan je za petak, 5. septembar u 13 časova ispred Zavoda za urgentnu medicinu.

Poštovane kolege, za sutra su troje zaposlenih iz Zavoda za urgentnu medicinu pozvani da im se uruči otkaz ugovora o radu, dr Vanja Stanić, mst Nemanja Velikić i mst Dejan Spremić", navodi se u saopštenju njihovih kolega.

Kako su naveli, Stanić, Velikić i Spremić će dobiti otkaz zbog toga što su odbili dežurstvo u prostorijama Srpske napredne stranke, 13. avgusta.

"Oni će dobiti otkaz, ne zato što su odbili da rade svoj posao i pružaju pomoć povređenima, već dežurstvo u prostorijama SNS-a 13.avgusta, bez informacije da tamo ima potrebe za pružanjem hitne medicinske pomoći, a potom da u potpuno nebezbednom okruženju uđu u prostorije SNS-a iako bi im život time bio ugrožen", navode njihove kolege.

Oni dodaju da je troje lekara ipak ostalo na bezbednoj udaljenosti kako bi pružili pomoć onima kojima je bila potrebna.

"Ali nismo mi medicinari kukAVice, oni su ipak ostali na bezbednoj udaljenosti da pruže pomoć onima kojima je potrebna. Molimo Vas da im pružimo podršku, jer svi smo mi oni i sutra ćemo mi biti ti kojima uručuju nezakoniti otkaz ako sada ne dignemo glas", navode medicinari u saopštenju.
otkazi...uvijek mogu izmisliti kojekakvu NVO pa neka ih hrani šmit.

Заболе ме, одавно се зна како хитна помоћ "ради"...најгори сегмент нашег здравства је управо та озлоглашена хитна помоћ...

Добро је у своме томе да приватна хитна помоћ спасава јевтино а квалитетно Србље... Није капитализам баук....

@Alter_Ego_ @Гамбино @38imak

Ako SNS nanjusi da ce preko pobune da podeli otkaze i ostalim lekarima u zdravstvu , ima da se naloze, na to , znacajna usteda u budzetu , plus deo u marketingu , eto vidite sta sad morate da trpite zbog studenata....otvaranje nove paradigme, studenti su zlo Srbije..

Sledeci na listi su djaci , omladina...i 1933 moze da pocne...
Počeće njima robija. Duga.

Mora pasti citav sistem ili ce srbija se skroz unistiti

Počeće njima robija. Duga.

Mora pasti citav sistem ili ce srbija se skroz unistiti
Ne zelim da spinujem, ali nekako su gledaoce RTS dnevnika i pinka uspeli da ubede da su studenti radili bahanalije i orgije i prljavstinu i da su dno dna...i da su narodni neprijatelj...

Znam, ali to mora da se kaze, svejedno sto nisu te osobe bas dno dna glupe, znaci stvarno nisu , nego su takve, naivne, imaju princip ostrascenosti , uglavnom zbog seksa, i seksualnog zivota, da slusaju i verujuu svasta nesto , pola sigurno...

Logika kad pricas sa Srbima svim, je nepostojeca, iako ima puno puno price gde ti objasnjavaju razloge i zasto je ovo logicno a ono nije, ali to su sve blentavljenja, stvarno nema logike u Srbiji ....

Tako da nema ni kod ovih osoba koje ti kazu videli su snimke na rts dnevniku kako su prljavstine radjene na fakultetima i niko ne bi to mogao da iscenira i lazira i onda sad veruju da su studenti svi orgijasi , sto se delimicno prebacuje i na mene posto sam ja uvek na strani ljudi koji zele slobodu i bolji zivot...i imaju neke proaktivne perspektive...

Добро је у своме томе да приватна хитна помоћ спасава јевтино а квалитетно Србље... Није капитализам баук....

@Alter_Ego_ @Гамбино @38imak
Kapitalizam nije bauk, zbog kapitalizma uopste i imas da neko hoce da radi u Hitnoj pomoci.

Inace nista ne bi ni postojala u tvom idealnom nikad napravljenom komunizmu, posto NIKO ne bi hteo da radi u Hitnoj Pomoci.

Ima da te jurim sada po celom forumu gde vidim da prosipas tupavu komunisticku propagandu i ubijam te u pojam :bravo:

Posto vi komunisti bukvalno ne znate nista.

Otpuštaju profesore i izazvali pobunu srednjoškolaca.
Sad imaju novu glupu ideju.
Izrazito glupa SNS skupina.

Osim toga sto su mafijasi, dileri, nasilnici i ubice, to vec znamo.

Ali oni su IZRAZITO GLUPI.

Napisao sam vec 10 puta, samo potpuni idiot ucenjuje i preti DEFICITARNIM zanimanjima. Ako si vec diktator i ubica, u drustvu pretis SUFICITARNIM zanimanjima na trzistu rada.

Ali ove potpune budale prete deficitarnim zanimanjima :cepanje: :cepanje:

To je ta Djuka Bizon inteligencija.

pa nije im zivot bio ugrozen od sns-ovaca vec od nasih nobelovaca koji su isli u linc sa kamenicama, bakljama i molotovkama :hahaha1:
to su bili podmetnuti batinasi narko kartela.

i to one iduce noci kada su prvo ispraznili rpeko dana prostorije sns a uvece se nije niko pojavio ispred njih.

devet meseci protesti mirni cak i oni sa stotinama hiljada protestanata , tad najednom sav taj huliganski navijacki arsenal ? :mazi:

ynamo ko je prijatelj i ktitor velji nevolji bio jel ...

Back