rile_laki_oblak
Iskusan
- Poruka
- 5.346
sta mislite vi, jel biste se smuvali sa nekom devojkom sto nema ves masinu a nece da pere ves na ruke jer ima prosirene vene?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
išla jedna moja drugarica kod lekara jer je, iako vrlo mlada, imala problem s venama... jedno od prvih pitanja koje joj je postavio lekar bilo je da li ima redovan sex...ona prevrnula očima i pitala kakve to sad veze ima...a lekar joj rekao da je sex dobar za vensku cirkulaciju...
Ja se nikada ne bih smuvala sa tipom koji nema veš mašinu, mašinu za sušenje veša, mašinu za sudove, šporet koji sam kuva ručak i ostle propratne kućne aparate....![]()
A može li u zamenu traktor i sve priključne mašine?![]()
Ne....![]()
E pa ondak ostanite babadevojke kad nećete seoske momke
![]()
I sta je bilo na kraju ? Je l' se torbala sa cika-docom ( zbog bolje cirkulacije ) ?
sta mislite vi, jel biste se smuvali sa nekom devojkom sto nema ves masinu a nece da pere ves na ruke jer ima prosirene vene?
Ja se nikada ne bih smuvala sa tipom koji nema veš mašinu, mašinu za sušenje veša, mašinu za sudove, šporet koji sam kuva ručak i ostle propratne kućne aparate....![]()