Trka izmedju Hrvata i Slovenaca za srpske turiste

Pa tako klasično hrvatsko licemerje i kurvarlik je i bilo očekivano.... Šta ti je tu čudno. Pogledaj samo ustaške lizoguze na forumu, kako se ližu ili pljuju kako vetar duva.
Ja sam najveci pljuvac po Srbima ovde, ali treba priznati da su jedino kroati gori od serba
Ovoliku dozu licemerja, frustriranosti, pakosti, pokvarenosti i lazi ni kod jednog naroda ne mozete naci http://www.forum.hr/forumdisplay.php?f=159

sigurno su obe drzavice u ocajnom stanju, pa se vataju i za `zelen bor`, sad su i srbi podobni za evrogoste

ali `zelen bor` je eu davno osusila, posten srbin koji samostalno zivi od plate upravo zbog tih nazovi drzavica(ratovanje, sankcije, kaznjavanja) je od 1990. prdnuo u finansijski cabar.

na nama da se vade, mamu li im maminu

prvo da kleknu, jansu, ratne zlocince i ustase u hag, cak i tudjmana i aliju u hag, sve u kutijama, pa da razmislimo

slavčica

evo 5 dinara

Fist%20of%20Money.gif

Pa dobro mozda i nije propalo ako germani u oskudici nebudu imali novce za Dubai,Havaje i ostalo mozda rese da putuju kolima tu do Hrvatske ali i to da se desi nema boljih turista od srba .Oni ne nose konzerve ,sokove i instant kafu od kuce .To svi priznaju i ocekuju ,ali stare rane tesko zarastaju narocito ako su tako duboke .

Zemlja, koja zivi od turizma je kao porodica, koja zivi od prostitucije!!! Inace kretencine u hrvatskoj samo slusaju da li ce negde cuti Srpski jezik da bi odmah uleteli u "akciju", bio, doziveo 1. dana kad sam u prodavnici trazio HLEB... Ostalih 9 dana sam se pravio da sam iz Slovacke... Zalosno... Ovde njih i njihova kola niko ne dira...

Zemlja, koja zivi od turizma je kao porodica, koja zivi od prostitucije!!! Inace kretencine u hrvatskoj samo slusaju da li ce negde cuti Srpski jezik da bi odmah uleteli u "akciju", bio, doziveo 1. dana kad sam u prodavnici trazio HLEB... Ostalih 9 dana sam se pravio da sam iz Slovacke... Zalosno... Ovde njih i njihova kola niko ne dira...

:worth:Драго ми је да признајеш да си испао наиван кад си отишао тамо ,а не као многи други
ћуте и пуштају друге да се за**бу.

Back