M Mala budala Zainteresovan član Poruka 330 27.06.2004. u 21:39 - Triput ura za Borisa! URA URA URA #2 Mileva S.: Kliknite za proširenje... Ura,ura,ura!!!
infidel Domaćin Poruka 3.051 27.06.2004. u 21:55 - Triput ura za Borisa! URA URA URA #5 borise borise borise borise borise borise borise borise borise borise borise borise borise borise borise borise borise borise borise borise borise borise borise borise borise borise borise borise borise borise borise borise borise borise borise borise borise borise borise borise borise borise borise borise borise borise borise
borise borise borise borise borise borise borise borise borise borise borise borise borise borise borise borise borise borise borise borise borise borise borise borise borise borise borise borise borise borise borise borise borise borise borise borise borise borise borise borise borise borise borise borise borise borise borise
Elishabeth Primećen član Poruka 761 27.06.2004. u 21:57 - Triput ura za Borisa! URA URA URA #6 Samo napred!Mislim da je on jedini normalan u ovoj zemlji. Decica su mu bas lepa!
J jagodica Veoma poznat Banovan Poruka 12.185 27.06.2004. u 22:37 - Triput ura za Borisa! URA URA URA #7 ajte sad..mozhda je bolje...ali ko da su izabrali boga.. meni sad neshto toma gotivan
apotekarka Domaćin Poruka 4.684 27.06.2004. u 22:38 - Triput ura za Borisa! URA URA URA #8 Uh, dobro je.........
krvolok Poznat Poruka 8.262 27.06.2004. u 22:50 - Triput ura za Borisa! URA URA URA #9 apotekarka: Uh, dobro je......... Ma sta je dobro !!! Yebo predsednika, koji jos u kampanji, najavi nestasice !!! Eto, ko je slusao, zna da je rekao da CAK ni rata nece biti..... Kliknite za proširenje...
apotekarka: Uh, dobro je......... Ma sta je dobro !!! Yebo predsednika, koji jos u kampanji, najavi nestasice !!! Eto, ko je slusao, zna da je rekao da CAK ni rata nece biti..... Kliknite za proširenje...
A alien Primećen član Poruka 629 27.06.2004. u 22:56 - Triput ura za Borisa! URA URA URA #10 I još tri puta: URA URA URA
apotekarka Domaćin Poruka 4.684 27.06.2004. u 22:59 - Triput ura za Borisa! URA URA URA #11 krvolok: apotekarka: Uh, dobro je......... Ma sta je dobro !!! Yebo predsednika, koji jos u kampanji, najavi nestasice !!! Eto, ko je slusao, zna da je rekao da CAK ni rata nece biti..... Kliknite za proširenje... Jeste, treba ga yebati, u tome se slažemo :wink: Kliknite za proširenje...
krvolok: apotekarka: Uh, dobro je......... Ma sta je dobro !!! Yebo predsednika, koji jos u kampanji, najavi nestasice !!! Eto, ko je slusao, zna da je rekao da CAK ni rata nece biti..... Kliknite za proširenje... Jeste, treba ga yebati, u tome se slažemo :wink: Kliknite za proširenje...
rastamann Poznat Poruka 7.897 27.06.2004. u 23:01 - Triput ura za Borisa! URA URA URA #12 Ako se ja, kao vec dugo chlan DS-a , mogu suzdrzati ovakvih tema, zato shto se kose sa politikom "Krstarice", mozete i vi...
Ako se ja, kao vec dugo chlan DS-a , mogu suzdrzati ovakvih tema, zato shto se kose sa politikom "Krstarice", mozete i vi...
C Chernobill Domaćin Poruka 3.389 27.06.2004. u 23:02 - Triput ura za Borisa! URA URA URA #13 rastamann: Ako se ja, kao vec dugo chlan DS-a , mogu suzdrzati ovakvih tema, zato shto se kose sa politikom "Krstarice", mozete i vi... Kliknite za proširenje... Pa zaklucavaj onda
rastamann: Ako se ja, kao vec dugo chlan DS-a , mogu suzdrzati ovakvih tema, zato shto se kose sa politikom "Krstarice", mozete i vi... Kliknite za proširenje... Pa zaklucavaj onda