Tripovi...

p1209070114ok8.jpg

:shock: :lol:
pa jeste malo krivo !! :lol::lol:
ove linije u 3dimenzije su dobre
ali, , sve ove normale (linije normalne na "pod") moraju da budu skroz paralelne, znaci 90stepeni,
a tebi je ova skroz desna ivica stola kriva i cela desna strana (a malo i leva ivica fioke)..
brisi to i ajde ispocetka :lol::lol:

:shock: :lol:
pa jeste malo krivo !! :lol::lol:
ove linije u 3dimenzije su dobre
ali, , sve ove normale (linije normalne na "pod") moraju da budu skroz paralelne, znaci 90stepeni,
a tebi je ova skroz desna ivica stola kriva i cela desna strana (a malo i leva ivica fioke)..
brisi to i ajde ispocetka :lol::lol:

Evo on ti je objasnio shta je KRIVO,pa da nemoram ja izpochetka sve isto da ti kazem...
Znachi desna strana stola i leva strana fioke nevaljajuuuu!

E ja u 7. osnovne iz tehnichkog bih dobila 2-3 za ovakav rad!
Ajd nemoj da se brukash nego radi ponovo....:wink:
Kakva bre Tesla ako ti iz ovo izvuchesh 3 onda...jbm ti shkolu! :twisted:

aaaaaaaaaaaaaaahahahah nesrećo jedna hahahahahahahhaahhahaha

KRIVO?????????????????? AJ MI RECI MOLIM TE GDE JE KRIVO!!!!!! TO JE PERSPEKTIVA ****** HAHAHAHAHAHHAAHAH LOLOLOLOLOLOL NE MOGU SVE STRANICE DA BUDU PARALELNE RAZMISLI MALO LOL

Dac stvarno tripujesh...pa iz aviona se vidi da je krivo....stavi coroskope ako ne vidish...
A ko moje nastavnice za ovo bi dobio 3 ako bi bila raspolozena....
Jer ja sedim u 3 klupi i gradimo mi neke kuce od nekih malih je.benih ciglica....i kaze meni nastavnica sa katedre: ''Natasha kriv ti je desni zid.''
Ja uzmem lenjir i izmerim kao ono se pomerilo 2 mm...
Jbg,tako da nemoj da kenjash...sorry ali tako je...

aaaaaaaaaaaaaaahahahah nesrećo jedna hahahahahahahhaahhahaha

KRIVO?????????????????? AJ MI RECI MOLIM TE GDE JE KRIVO!!!!!! TO JE PERSPEKTIVA ****** HAHAHAHAHAHHAAHAH LOLOLOLOLOLOL NE MOGU SVE STRANICE DA BUDU PARALELNE RAZMISLI MALO LOL

Sve linije koje su vertikalne one moraju biti vertikalne a nikako pomerene ukoso.Pogledaj iz daljine svoju klupu u školi pa ćeš videti da one stoje apsolutno vertikalno ako i ti stojiš vertikalno u odnosu na pod.Ovo je osnovno što se uči iz likovnog u osnovnoj školi.

Sve linije koje su vertikalne one moraju biti vertikalne a nikako pomerene ukoso.Pogledaj iz daljine svoju klupu u školi pa ćeš videti da one stoje apsolutno vertikalno ako i ti stojiš vertikalno u odnosu na pod.Ovo je osnovno što se uči iz likovnog u osnovnoj školi.

Tachno!
i Iz likovnog i iz tehnichkg,a i delom iz math.

I onda Dac ja ispadnem looda jer se ti pravish pametan,a anemash ni 3 klikera u glavi! :roll:

MA VI SVI TRIPUJETE BRE :lol: dobio sam peticu čistu, jedan od najboljih radova! stvar je u tome što mi je krš telefon pa kad slikam, ivice budu krive ko da je slika zalepljena na neku loptu.... probaću da skeniram preko skenera da vam dokažem da je sve kako treba

ipak je to drugo :D crtež sam nacrtao juče i nisam ga menjao uopšte...vidiš da mi je fon krš.....aaa yebote na forumu već par dana samo ja blejim i ponekad dođe neko...sećam se ranije ono ceo dan čitam nove poruke i ne stignem da ih pročitam, dok čitam stižu nove i tako...a sad pročitam ceo humor i još niko ništa ne napiše...smor

Jbg Dac... VIdis da se sve raspalo... Nema ni s od stare ekipe Secas se ranije, turbo, ti, fashion queen, nbg_girl, emmina, shargarepa, ivan, Belfabio, papaja, ja...bla bla... A sad? Pola njih je banovano, pola nije vise nikad doslo... I zato ti je sve prazno, bas kao i svima ostalima...

Back