Tripovi...

NAJGORI TRIP!!!!!!!!!!

ZNACI JEDNA LIKUSHA UBACILA U GROUP CHAT NA MSN-U MOG ORTAKA IZ SHKOLE I ON UBACIO MENE I TU JA UPOZNAM NEKU KLINKU KOJA IDE SA MOJIM KUMOM U RAZRED I TU VIDIM NEKOG LIKA BEZVEZE.. I SAD MALOPRE MOJ ORTAK IZ BIVSEG RAZREDA ME UBACI U GROUP I TU OPET VIDIM TOG LIKA...A TOTALNO DRUGI KRAJEVI GRADA....KOJI TRIP NIJE MI DOBRO

jaoooooo koji smor sat i po sam crto ovo sranje

p1209070114ok8.jpg

care to nije skica..mora da se izabere iščezavajuća tačka i svaki ugao koji vidiš na slici mora da se spoji sa tom tačkom i da se vuku normale i paralele i ta sranja.....eee da ti ideš u teslu video bi šta je to rođače

hmmm...de ja da se setim nekog tripa...

jednom sam sedela u sobi i videla kako deka stoji iza mene i stavlja mi ruku na rame. i ja kazem "deko" i okrenem se, a iza mene nema nikoga. nisam mogla da dodjem sebi...uzas.

a kada sam imala 10ak godina stalno sam shetala sa dekom i jednom ja sanjam kako mi shetamo i odjednom mi deka kaze kako ne moze da hoda vishe jer ne vidi, oslepeo je. i moj deka je oslepeo pre 2 godine =/

a jednom sam se mnogo gadno istripovala, pa sam se smejala sebi dva sata. sedim sama kod kutje i radim neshto na kompu. imam slushalice na ushima, ali sam skroz smanjila, jedva se malo chuje. i ja neshto radim na netu kad chujem da mi neko neshto shaputje. ali to je vishe bilo kao da viche iz daljine. ja gledam oko sebe, nishta....i onda neko vreme sve ok, kad opet chujem to, kao da neko vrishti i neshto pricha ali bash daleko. i tako par puta i onda sam skochila sa stolice totalno istraumirana! van sebe. josh kakav sam ja triperash, sama kod kutje, notj, pogashena svetla. i ja rek'o sad tju zvuchnike da ukljuchim lepo, pustim muziku i nishta ne chujem. i ukljuchujem zvuchnike i provalim tek tad shta sam ja chula. ona reklama za smajlije sa zvukom :lol::lol::lol::lol: samo je to mnogo drugachije zvuchalo preko slushalica sa smanjenim zvukom....

aaaaaaaaaaaaaaahahahah nesrećo jedna hahahahahahahhaahhahaha

KRIVO?????????????????? AJ MI RECI MOLIM TE GDE JE KRIVO!!!!!! TO JE PERSPEKTIVA ****** HAHAHAHAHAHHAAHAH LOLOLOLOLOLOL NE MOGU SVE STRANICE DA BUDU PARALELNE RAZMISLI MALO LOL

Back