Tripovi...

Sinoc sam zaspala popodne, mozda oko 21h..... i mislila sam da spavam do 24h, pa da kevi chestitam rodj. Budim se, istripujem da kasnim na posao... trcim da vidim koliko je sati, pa vidim da sam u odeci... "Koji, trip, tek je 19h popodne...idem sutra..." Ali mi nesto chudno... Sretnem techu usput i ispricham mu za trip, a on se smeshka, dodjem do kompa, chudno mi zashto je ugashen..... Odem na Forum, kad ono - moji postovi od juche....... "Kako juche, kada sam ih skoro postavljala...???" Ma, ubagovala se Krsta..... Tetka ulazi i viche:"Ajde, pozuri, kasnish na posao" Ja:"Pa, ne radim popodne..." Tetka:"Koje crno popodne, nisi se ni budila..."
I onda sam brzinom munje trchala da se istushiram i obuchem..... I to tripovanje se desilo u roku od 10ak min.... Previshe za moj iscrpljeni mozak....

Blaaah zasto niko vise ne pise tripove :(...
Evo jedan moj, nije nesto, moram da se setim nekih boljih...
Pre godinu dana ili tako nesto....bas je bio trip, budim se i stojim nad wc soljom i bacam protezu u nju...:shock:

Kad se tusiram, dakle ja u kadi i cujem kako zvoni telefon, i javi se neko, ali ja onda sledecih 10 minuta stalno cujem ubrzano zvonjenje telefona. I ljude kako disu i kaslju oko mene [ali nije bilo nikog oko mene ffs ^^]. To je bilo malo cudno, cak i za moj mozak.

telefon nije zvonio 10 min....to sam cula na kratko a onda sam zatvorila vodu i bilo sve ok i nastavila da se tusiram....
desavale su mi se mnogo cudnije stvari pa nisam narkoman i alkos...a ni luda
jer ne pijem ni ne drogiram se

Znam sta je...
Nekim slucajem sviram bubnjeve, i nekim slucajem poznajem masu ljudi koji slusaju to smece...
Inace, ja slusam (i sviram) NightWish i Metallicu... i naravno dosta drugih stvari...

ALI NAKAKO SEKTU OD DEATH METALA...

P.S. Nisam rekao da su sektasi oni koji to slusaju (a nisam ni negirao), ali ta muzika velica Sotonu i protiv Boga je... Tako da je SEKTASKA i to JAKO!

Volim Gothic, ali samo deo u kome je sve lepo i u kome se razmislja o fantastic world-u..
Znaci nikakva klanja ili samopovredjivanja...

Znaci slike poput ove: http://www.wallpaperbase.com/wallpapers/music/nightwish/nightwish_5.jpg
http://www.redhousegraphics.co.uk/images/showcase/nightwish.jpg
(velike su, a nemam zivaca da resize-ujem)

pa to nema veze samnom...
al u deathu se vise pojavlljuju bolestine kao nekrofilizam i kanibalizam...
verovatno si mislio na black...tu se vise pljuje po bogu,dosta se jos spominje o paklu mrznji i smrti...satanizam i to
i jos.. to death znaci smrt...smrt bogu........a i da slusam to nikom nista

i sada ti mene napao samo zato sto mi se pricinilo nesto, pa sam ja sada narkoman zbog toga...i te gluposti

Back