Tripovi...

when i grow up
i wanna be famous
i wanna be star
i wanna be in movies
when i grow up
I wanna see the world
Drive nice cars...
ja sam trip...uslo mi u mozak sto je dokaz da mozak nije savrsen..jer ne mogu da izbacim pesmu iz glave

ja sam trenirao basket u klubu vojvoda stepa.. i sad na tekmi ja sedim na klupi i pijem vodu i samo prođe sudija uzme mi vodu, popije malo i vrati mi ****** sudija ludak neki posle mom drugu vikao na sred utakmice "ajde brže trči, čeka te riba da je ****š" muhaha a najjače sad sam se setio odavno mi se desilo idem da bacim đubre u kontejner kad ono zatvoren. samo odjednom se otvara i iz njega izlazi neko ciganče :-? jebte ne zna se šta je gore.. to ili ona ciganka baba koja preturala pa sam je zamolio da se pomeri da bacim đubre.. i bacio ja majcu neku prošle godine u kontiš i posle par sati izlazim ja napolje kad vidim neko ciganče nosi tu moju majcu

Neka,ti si dobro prosao:)
Ja i sestra odlucile da bacimo neku robu koja nam je mala, i ja to sve lijepo ubacim u kesu i stavim pored kontejnera,da se vidi,(da uzme ciganska stoka)i produzim do prodavnice.Vracam se kuci, vidim cigancice (dvije) i vade robu iz kese, i bacaju je na pod-u fazonu- valja,ne valja,to baci,to uzmi...Mislim da nijesu puno uzele
Probirljiove neke guscice :whistling:

Back