mario80
Stara legenda
- Poruka
- 80.276
Zavisi šta sečeš ima ona bambus korov trava nema boga da ne zaglavi osovinu kada je duža
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma nije to problem nego je problem, da kazem "problem" kad bi mogla jos da se podigne vise ali ona i nije predvidjena za tako ekstremne trave vec tako do 50, 60 , 70 cm sto je meni dovoljno...nego to moj komsija zapustio jedan plac.Zavisi šta sečeš ima ona bambus korov trava nema boga da ne zaglavi osovinu kada je duža
Mi imamo neki stil star 15 god radi ko prvog dana 25 ara opslužuje svake god. Ja hoću da uzmem onaj pro crni parkside sa izmenjivim nastavcima i to vidim kao kraj priče za košenje, živu ogradu, testerisanje granaStihlovi trimeri imaju gresku u dizajnu a to su otvori ostavljeni na pogresnom mestu i tu kad se nahvata prasina i trava motor moze da ode.
I moja stara Alpina isto tako 15-16 godina stara,sem servisa karburatora nista nije pipnuto na motoru a bogami kosila je mnogo sigurno oko pola tone goriva zgruvala.Mi imamo neki stil star 15 god radi ko prvog dana 25 ara opslužuje
To nije pogodjeno da radim, nije ziva ograda nego brsljen se obmotao.A živa ograda ništa?
Nema sta da ulepsavam, ona i nije tu, to preko njenog brata pogadjam posao i ona samo potvrdi.Sa njima treba da znaš, kažeš komšija sredio i ogradu svi pričaju o njoj
Treba da potenciraš detalje i ulepšavanje, sađenje puteljke, fontane. Tu je lova a ne samo fizikalija.