Trijumf filma "Sve u isto vreme": Nagrađen sa sedam Oskara

• Začetnik teme Začetnik teme Emihs
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Emihs

Buduća legenda
Moderator
Poruka
47.928
Јел гледао неТко?Мени филм дјелује као тешка халуцинација. :D

LOS ANĐELES – Prema očekivanju najbolji film 95. dodele Oskara je ostvarenje “ Sve u isto vreme“

Posle šest zlatnih statueta od početka večeri, „luda“ avanturistička komedija osvojila je u Dolbi teatru i Oskara za najbolji film.

Naučnofantastična akcija „Sve u isto vreme“ apsolutni je pobednik 95. dodele Oskara sa sedam zlatnih statueta, uključujući i onu za najbolji film.

Ratni spektakl „Na zapadu ništa novo“ nagrađen je sa četiri Oskara.

Večerašnju ceremoniju je obeležio takođe i veliki povratak Brendana Frejzera koji je proglašen najboljim glumcem.

https://www.krstarica.com/kultura/trijumf-filma-sve-u-isto-vreme-nagradjen-sa-sedam-oskara/:D

Јел гледао неТко?Мени филм дјелује као тешка халуцинација. :D

LOS ANĐELES – Prema očekivanju najbolji film 95. dodele Oskara je ostvarenje “ Sve u isto vreme“

Posle šest zlatnih statueta od početka večeri, „luda“ avanturistička komedija osvojila je u Dolbi teatru i Oskara za najbolji film.

Naučnofantastična akcija „Sve u isto vreme“ apsolutni je pobednik 95. dodele Oskara sa sedam zlatnih statueta, uključujući i onu za najbolji film.

Ratni spektakl „Na zapadu ništa novo“ nagrađen je sa četiri Oskara.

Večerašnju ceremoniju je obeležio takođe i veliki povratak Brendana Frejzera koji je proglašen najboljim glumcem.

https://www.krstarica.com/kultura/trijumf-filma-sve-u-isto-vreme-nagradjen-sa-sedam-oskara/:D
Gledala. Meni je odličan,pogotovo što me veoma interesuje tema paralelnih univerzuma. Oduševila sam se kad sam videla da je osvojio 7 Oskara :D

Odgledao 3/4 pa zaspao i pored kontinuirane dinamike koja nikako ne popušta pa opterećuje u gledanju. Kao ljubitelj naučne antastike mogu reći da film to sigurno nije. Ja bih ga nazvao akciona fantazija. Naslovi ostalih filmova koji su navedeno ne obećavaju ništa značajno. "Virtuelni Elvis"? Prava smejurija.
"Na zapadu ništa novo" je i činjenica i preporuka.

Back