Tri veze paralelno

Pa meni je šema ako nemamo sad vremena i želje da se gledamo svaki dan i šetamo gradom zagrljeni.
Ali ne i da ima slobodu da **** sta hoce
Meni je sema da se vidjamo radi sexa, nekad izadjemo i na kafu samo...ali generalno je sex taj koji je primaran
Nema emocija ....nema zagrljene setnje i sl, to je veza
Nema ljubomore, niko nije zaljubljen
Seme mogu da imam paralelno koliko ocu moze i on, cak i pricamo o drugim semama

Kod mene je generalno sve otvoreno, sto na umu to na drumu, ne igram igre ne zavlacim i sl, isto trazim i od druge strane
Lepo se sve dogovori i mirna backa

Ako se dogovori klasicna monogamna veza onda nema hebavanja drugih, tu si vec zaljubljen pa ti se i ne hebavaju drugi, tu ima emocija, setanja za ruke, planiranja i sl....

Meni je sema da se vidjamo radi sexa, nekad izadjemo i na kafu samo...ali generalno je sex taj koji je primaran
Nema emocija ....nema zagrljene setnje i sl, to je veza
Nema ljubomore, niko nije zaljubljen
Seme mogu da imam paralelno koliko ocu moze i on, cak i pricamo o drugim semama

Kod mene je generalno sve otvoreno, sto na umu to na drumu, ne igram igre ne zavlacim i sl, isto trazim i od druge strane
Lepo se sve dogovori i mirna backa

Ako se dogovori klasicna monogamna veza onda nema hebavanja drugih, tu si vec zaljubljen pa ti se i ne hebavaju drugi, tu ima emocija, setanja za ruke, planiranja i sl....

znas koliko je Beograd prostran....jedna u Kaludjerici sa njom po njegovoj prici samo do Cvetka ne dalje
druga je iz Zemun Polja sa njom do KAlvarije najdalje.
treca je sa Nbgd i sa njom samo Nbg i eventualno do Ade ali samo radnim danima.

Tako balansira osim ako ne laze a ja lazem Vas

znas koliko je Beograd prostran....jedna u Kaludjerici sa njom po njegovoj prici samo do Cvetka ne dalje

Ma nije to problem balansirati, nego je problem ako se predstavlja da je veza, pa se one opuste i zaljube....
Jedna od njih kad se zaljubi pa ga provali ima haos da mu napravi, i treba, zasluzio je da mu neka zagorca stvar, a posle ce biti zene su vestice....

Mnogo je postenije i lakse na dejtu reci vidi ja sam u fazonu seme, za sta si ti, karte na sto, ako ona kaze veza, ok onda necemo nista jer ces biti povredjena, i dovidjenja
Puna bara krokodila, ko oce oce ko nece ima ko oce....

sada ce sve iz Kaludjerice, Zemun Polja i Nbga poceti da sumnjaju:namcor:

Ovo me podseti na anegdotu, pricao mi sef, dok je bio student, u jednom momentu dodje na 5 komada devojki, svaka je mislila da je devojka jelte
Svaki dan za po jednu nekad i dve, pa u krug
Dok posle tri meseca takve zajebancije nije stao na vagu i ispostavilo se da je smrso ne secam se koliko kg, nit jede nit spava kako treba...ofucao se ko macak u februaru
A zajebi radnju
Odjebe 4 ostane sa jednom
:lol:

Ovo me podseti na anegdotu, pricao mi sef, dok je bio student, u jednom momentu dodje na 5 komada devojki, svaka je mislila da je devojka jelte
Svaki dan za po jednu nekad i dve, pa u krug
Dok posle tri meseca takve zajebancije nije stao na vagu i ispostavilo se da je smrso ne secam se koliko kg, nit jede nit spava kako treba...ofucao se ko macak u februaru
A zajebi radnju
Odjebe 4 ostane sa jednom
:lol:

hebote a sta ako smo tvoj sef i ja drugari :eek:

:rotf:

Back