Emilia Marty
Veoma poznat
- Poruka
- 14.097
Da. Jos ako je mala, eto nama zabrane abortusa.Какве је у стању неприлике да изазове једна пиша. То је чудо.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da. Jos ako je mala, eto nama zabrane abortusa.Какве је у стању неприлике да изазове једна пиша. То је чудо.
Тужна прича.Da. Jos ako je mala, eto nama zabrane abortusa.
To se dešava kad ja hoću da "skratim uvod"Ovo je 16 tema u jednoj temi. Naziv teme jedno, onda pitanje tipa anketa koji ste tip osobe, pa onda neki citat neke žene koji nema veze sa ničim prethodnim i onda zaključak o slanju golih slika.
![]()
E, ovako:
Mislim da skratim uvod pa ću svesti na 3 tipa i muškarce i žene:
-Seksualno dopisivanje kao nešto što rade sa svakim
- Seksualno dopisivanje koje rade sa određenim osobama ili sa jednom
- Ljudi koji preziru takav vid komunikacije
Hajde ako može ujedno i muškarci i žene.
Zamislio sam se kada sam pročitao sledeći sadržaj, stvarno sam se zamislio...
Uglavnom su muškarci ti koji ženama nemaju šta da ponude, "sem kuuurtza i seljačkih fora" kako reče jedan kolega jednom, pa sam pronašao taj post od jedne žene/devojke koji mi baš deluje iskreno...zavist prema muškarcima, pa još na sve da ti neko "maše pred nosem" nešto što nemaš? Mislite li da su ovakve žene u većini ili manjini?
(Ova reče da nije u pitanju moral...nego zavist koja joj se "nabija na nos", uglavnom, evo kopiraću pa analizirajte. Šta mislite?)
Evo:
"Malo psihologije, nisam odavno.
Ovako, tema je takozvani sindrom ZZP (zavist zbog penisa), mislim da je negde ZPP (zavist prema penisu).
Bukvalno ceo život mi kojekakvi (počev od rodbine) nabijaju kompleks niže vrednosti jer sam u ženskom rodu, osim očiglednih prednosti koje muški pol ima, moram da trpim i uvrede, znači?
E, pa ne mogu. Više ne mogu. Dosta je bilo, ceo život!
Samo da vam objasnim zašto žene reaguju tako što blokiraju muškarce kad dobiju sliku penisa u inboxu.
Da objasnim, jer vidim da ne shvatate.
Nije u pitanju moral niti lažni moral, u pitanju je to što sam ja itekako svesna da muško nisam, i jednostavno- ljubomorna sam, zašto morate da se hvalite i stalno me podsećate da sam slabiji pol?
Nosite se u piz.zdu materinu. (Jel' sad jasnije?)"
Koji ste "tip"?
Ja sam ovde odbio ponudu da mi se šalju fotografije delova tela, sreća da sam prvo pitan hoću li...a na Facebooku niko ne pita, samo vidim poruku, meni to nije prijatno, eto.
Pitao sam ženu svoju da li ima zavist prema penisu, rekla je "Samo kad moram u javni toalet"
Znači, normalna
Zanima me ovo...
Uh, obim glave 50cm, mora da je prelepo. Aj ne seri. Kad nemate šta drugo, potegnete "lepotu porođaja".Malo,malo pa neko izvadi zaj sindrom zvani zavist prema djokici, i slatko me nasmeje. U zivotu mi nije palo na pamet da pozelim djokicu jer se osecam i bez njega dovoljno jakom, sposobnom i borbenom da i ne primecujem da muskarci postoje,osim ponekadi sta ako spadam u sva tri tipa ?
imam sindrom tipovanja, garant
I pitanje za muskarce, da li ste nekad pomislili kako je lepo roditi zivo biće? Prelepp osećaj.
Paula, čak i ja znam da si ti skoro uvek napaljena, hvala na odgovoru! Uživaj!Ja sam tip pod 2. Ne sa svima, naravno. Ali, da. Od ponekih muških osoba sam volela da dobijem fotku organa u erekciji. Napali me. Posebno ako ide uz neku priču koju smo razvili... Poneki muškarci imaju i slike kako im žene puše rac, naravno ne vidi im se faca, ali se vidi njihov kako stoji uspravan nssuprot gravitacionoj vučnoj sili...
Ne smeta mi, nemam gađenje prema kur.čevima, nemam taj fenomen, ne zavidim. Svako ima svoje atribute, muškarci i žene.
Како му слатко тепаш.Malo,malo pa neko izvadi zaj sindrom zvani zavist prema djokici, i slatko me nasmeje. U zivotu mi nije palo na pamet da pozelim djokicu jer se osecam i bez njega dovoljno jakom, sposobnom i borbenom da i ne primecujem da muskarci postoje,osim ponekadi sta ako spadam u sva tri tipa ?
imam sindrom tipovanja, garant
I pitanje za muskarce, da li ste nekad pomislili kako je lepo roditi zivo biće? Prelepp osećaj.
Pa jel si pitao ili nisi?Uh, obim glave 50cm, mora da je prelepo. Aj ne seri. Kad nemate šta drugo, potegnete "lepotu porođaja".
Izvinjavam se na offtopic.
Paula, čak i ja znam da si ti skoro uvek napaljena, hvala na odgovoru! Uživaj!
Šta ti je? Našalio sam se, a hvala na odgovoru.Pa jel si pitao ili nisi?
ne znam kakav ti je to odgovor.
Hožeš samo odgovor koji tebe zadovoljava, tj u liniji je sa tvojim stavom?
mdaŠta ti je? Našalio sam se, a hvala na odgovoru.
Vrućina pa ljudi paranoični. Uživaj, ženo, kad već možeš, ništa loše mislio nisam.![]()
Uh, obim glave 50cm, mora da je prelepo. Aj ne seri. Kad nemate šta drugo, potegnete "lepotu porođaja".
Izvinjavam se na offtopic.
Ja rodih 2x po 52cm glave pa evo me , i dalje mislim da je prelepo jer posle 10 min sve zaboravis kad vidis ta mala, divna bića..zato sam i rekla da nećete shvatiti.Vidis kako je kad neko potegne *zavist prema djokicama*kad nemate šta drugo
![]()
Poz, Paula, sve OK.mda
čak i ti znaš da sam skoro uvek napaljena, to nije šala.
naravno da nisam. naravno da ima perioda kada puno radim i ne padaju mi na pamet ni sex ni muškarci
Ali si pitao specifičnu stvar i ja sam odgovorila.
poz
HahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahSamo da vam objasnim zašto žene reaguju tako što blokiraju muškarce kad dobiju sliku penisa u inboxu.
Nije u pitanju moral niti lažni moral, u pitanju je to što sam ja itekako svesna da muško nisam, i jednostavno- ljubomorna sam, zašto morate da se hvalite i stalno me podsećate da sam slabiji pol?
Nije reč o tome "da ja nemam" nego prosto ne zaljubljujem se u njegov penisE, ovako:
Mislim da skratim uvod pa ću svesti na 3 tipa i muškarce i žene:
-Seksualno dopisivanje kao nešto što rade sa svakim
- Seksualno dopisivanje koje rade sa određenim osobama ili sa jednom
- Ljudi koji preziru takav vid komunikacije
Hajde ako može ujedno i muškarci i žene.
Zamislio sam se kada sam pročitao sledeći sadržaj, stvarno sam se zamislio...
Uglavnom su muškarci ti koji ženama nemaju šta da ponude, "sem kuuurtza i seljačkih fora" kako reče jedan kolega jednom, pa sam pronašao taj post od jedne žene/devojke koji mi baš deluje iskreno...zavist prema muškarcima, pa još na sve da ti neko "maše pred nosem" nešto što nemaš? Mislite li da su ovakve žene u većini ili manjini?
(Ova reče da nije u pitanju moral...nego zavist koja joj se "nabija na nos", uglavnom, evo kopiraću pa analizirajte. Šta mislite?)
Evo:
"Malo psihologije, nisam odavno.
Ovako, tema je takozvani sindrom ZZP (zavist zbog penisa), mislim da je negde ZPP (zavist prema penisu).
Bukvalno ceo život mi kojekakvi (počev od rodbine) nabijaju kompleks niže vrednosti jer sam u ženskom rodu, osim očiglednih prednosti koje muški pol ima, moram da trpim i uvrede, znači?
E, pa ne mogu. Više ne mogu. Dosta je bilo, ceo život!
Samo da vam objasnim zašto žene reaguju tako što blokiraju muškarce kad dobiju sliku penisa u inboxu.
Koji ste "tip"?
Ja sam ovde odbio ponudu da mi se šalju fotografije delova tela, sreća da sam prvo pitan hoću li...a na Facebooku niko ne pita, samo vidim poruku, meni to nije prijatno, eto.
Pitao sam ženu svoju da li ima zavist prema penisu, rekla je "Samo kad moram u javni toalet"
Znači, normalna
Zanima me ovo...