bird again
Veoma poznat
- Poruka
- 12.751
Kakvo poredjenje ...Da, taman izgubiš nadu da ima spasa za njega kad ono eto ga ka' Fenix.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kakvo poredjenje ...Da, taman izgubiš nadu da ima spasa za njega kad ono eto ga ka' Fenix.
El ima neka oblast gde lav nije naj? Pitam za komšijinog psa.Još kada si u podznaku lav! Pa to dušu (i još svašta nešto) greje k'o smederevac!
Mozda skromnost i suocavanje sa ogledalom..El ima neka oblast gde lav nije naj? Pitam za komšijinog psa.
Možda nije odgovor.Mozda skromnost i suocavanje sa ogledalom..![]()
Tetka mi bila lav u horoskopu, ali stvarnooMožda nije odgovor.![]()
![]()
Ima,zove se realnost.El ima neka oblast gde lav nije naj? Pitam za komšijinog psa.
u pravu je...Anželik, uteha.
good for heru pravu je...
sta ti je danas?? sta je svima danas ???good for her![]()
Dosadilo mi da objašnjavam da se zezam, sprdam, šalim, najviše na svoj račun. Neki se uvrede na prvu. Tako da će ignor da proradi. Obilno.sta ti je danas?? sta je svima danas ???
onda sam ja lose razumela... nije mi prvi put.Dosadilo mi da objašnjavam da se zezam, sprdam, šalim, najviše na svoj račun. Neki se uvrede na prvu. Tako da će ignor da proradi. Obilno.
Ima malo istineIskren zagrljaj koji briše sve brige
Tri horoskopska znaka koja stvarno najlepše grle
Pogledajte prilog 1664452
Zagrljaji su kao instant terapija – mogu da nas umire, nasmeju i podsete na to koliko je ljubav bitna u našem životu.
Neki ljudi jednostavno imaju taj poseban talenat za grljenje, a astrologija nam može otkriti koji horoskopski znakovi grle s najviše ljubavi, topline i iskrenosti.
Evo koja su to tri horoskopska znaka za koje se kaže da daju najbolje zagrljaje – one koji vas omataju poput ćebeta i čine da se osećate najsigurnijima i najvoljenijima.
Rak
Rakovi su pravi majstori zagrljaja. Kao vodeni znak koji je poznat po svojoj dubokoj empatiji i emocionalnosti, Rakovi uvek grle s puno ljubavi i razumevanja. Kad vas oni zagrle, osećate se kao da ste napokon pronašli svoje sigurno mesto, bez obzira na to šta se događa oko vas. Njihovi zagrljaji imaju terapeutsko dejstvo, gotovo kao da brišu sve brige i tugu.
Bik
Bikovi su oni koji žive za trenutke udobnosti i sigurnosti, a njihovi zagrljaji odražavaju upravo to. Kad vas Bik zagrli, to je kao da ste u čvrstom, toplom zagrljaju koji vas štiti od svega. Njihovi zagrljaji su jaki, postojani i puni ljubavi, daju vam osećaj da vas ništa ne može poljuljati.
Lav
Lavovi grle s entuzijazmom i strašću koja može podići raspoloženje svakome. Njihovi zagrljaji su puni topline i energije, gotovo kao da vam daju delić svoje unutrašnje vatre. Kad vas Lav zagrli, osećate se posebno važno, jer oni grle s puno pažnje i fokusa na osobu. Vole da pokazuju ljubav na načine koji se pamte, a njihovi zagrljaji često dolaze s osmehom i dodatnom dozom šarma koja je jednostavno neodoljiva.
Izvor: superzena.b92.net
Jel si za sex?Jel važi i za podznak?![]()
Ne.... ja se samo grlimJel si za sex?