Trgovina organima, u Beogradu

• Začetnik teme Začetnik teme epoc
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ne znam koliko je sa medicinskog aspekta izvodljivo da mu tek tako uzmu bubgreg a da on pojma nema do sledeceg pregleda da je ostao bez istog al me ne bi iznenadilo ni da se tako nesto stvarno desilo.u srpsko zdravstvo i doktore imam poverenja tek nesto vise nego u policiju ili tako neke :confused:

i posle kao apeluju za donorske kartice...da ti se nesto ne daj boze desi na ulici na putu do urgentnog centra bi te rascerecili da im se samo ukaze prilika da se ogrebu za pare :neutral:

ne, jasno, zbog toga shto se u kontekstu pored mafije ne pominje nikakav albanac najbolje zabraniti raspravu o tome.

Iako je Ministarstvo zdravlja o ovom slučaju obavešteno, ministar Tomica Milosavljević rekao je da je to ozbiljna optužba na račun srpskog zdravstva.

On je istakao da je nedopustivo da predsednica Udruženja za zaštitu pacijenata takve podatke prvo iznosi u javnost, a da se prethodno ne obrati tužilaštvu.

Na pitanje šta će uraditi ukoliko se utvrdi da je to tačno, ministar je rekao: "Ma, uopšte nemam komentar na takvu stvar. Naravno da je svakom ljudskom biću strašna takva činjenica, ali to izgovoriti i ne otići u tužilaštvo ili u policiju, to je prosto za mene neverovatna činjenica i teška optužba zdravstvenom sistemu Srbije", rekao je ministar zdravlja.

pa da li je policija obaveshtena???

U vrhu MUP-a nam je rečeno da do sada nisu dobili nijednu prijavu od građana

izgleda da nije .....

Jeste prof Davidovic je poslao osoblje iz sale na kaficu da se vrate za pola sata da on odmeditira pored bolesnika u sali pa je cim su svi izasli brze bolje maznuo bubreg. I naravno dodao ga saucesniku kroz prozor da ga ovaj odnese.

Boze lupetanja!!!! Da li ste vi svesni sta je sve potrebno i koliko je ljudi potrebno da se izvadi bubreg kako treba? Da li je iko svestan da je operacija aneurizme grudne i trbusne aorte najteza hiruska intervencija iz domena vaskularne urgentne hirurgije koju ne prezivi oko 80-85% pacijenata. Razmislite koje su sanse da se tokom takve intervencije izvadi bubreg? Ko bi zeleo bubreg bolesnog davaoca? Cela prica je smesna. Mozda je bubreg atrofirao i to je ocekivana komplikacija te operacije a ne lekarska greska.

Back