- Poruka
- 25.351
Ja sam bio na proleće u Niš, ali nisam video ovo remek delo.Sad ti tražim slike u boji
Ma Niš sija
![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam bio na proleće u Niš, ali nisam video ovo remek delo.Sad ti tražim slike u boji
Ma Niš sija
![]()
2020.-te su izvršene sve provere i probni radovi, 2022.-e puštena u rad svečano sa sve Sotirovskom i bulumentom, da bi već 2023.-e bila nefunkcionalna.Ja sam bio na proleće u Niš, ali nisam video ovo remek delo.
Ne. Sa interneta.Tvoje slike?
а хоће праве Метро,сви ће се подавимоPre 50 godina su komunisticki graditelji unapred napravili odvodne kanale, tokom gradnje infrastrukture uzimali u obzir nadmorsku visinu, istoriju padavina i napravili su shodno time infrastrukutur koja podnese to bez problema
a sns danas nije sposoban da napravi u sred grada neki osnovni odvod nego sve naprave za instagram reklamu pa kad padne kisa odmah se ispliva kanalizacija! Svaki put kad padne poplavi se ceo beograd!!!!

Али сваки,сваки Пут иста Прича..како им само не досади што Калдрма нема Фуге,мој ГрујанеKao i sve dosada što reniviraju to moraju da rade bar 2-3 x naknadno

pa vi ste to sve dozvoljavali godinama i još uvek dozvoljavate ,sta se sad tu na forumu kao nervirate .......smesni stedo milosevica smo imali fore nesto da napravimo (on je napravio vukov spomenik i franse d'e'perea stanicu), posle njega prcа хоће праве Метро,сви ће се подавимо![]()
jugoslavija je bila sila onde gde je trebalo, ceo srednji istok su jugovici gradili znas kakoIz moje generacije, sto poznajem ljude sto su studirali arhitekturu - niko nije ostao u Srbiji.
A svi su bili top studenti.
Ko zna koji teletabisi rade ove projekte....
To ona glupača, članica masona. Ko bi rekao, da se iza jedne obične reporterčice RTS-a, krije opasna i prepredena zmijurina.2020.-te su izvršene sve provere i probni radovi, 2022.-e puštena u rad svečano sa sve Sotirovskom i bulumentom, da bi već 2023.-e bila nefunkcionalna.
Zadnjih godina se eno, kao na prvoj slici, razliva voda po šetalištu okolo bez ikakve regulacije.
Kao što sa druge slike vidiš, svetli u raznim bojama i zvučna je.
Mali vašar sns.
Nije tu bila potrebna specjalna inteligencija, bar ne ova koju normalni uvažavamo.To ona glupača, članica masona. Ko bi rekao, da se iza jedne obične reporterčice RTS-a, krije opasna i prepredena zmijurina.
Moje slobodno mišljenje..Prepun vode koja nema gde da ode
Mišljenja?
vjerovatno su neki "žutaći" začepili odvodne šahtove. 
jer.. kad je onomad skoro bilo mnogo toga poplavljeno, trg je bio suv ko barut.
mslm, neko realno objašnjenje treba da postoji, a ne..