Trg nakon renoviranja

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Sad ti tražim slike u boji :mrgreen:
Ma Niš sija :smeker:

fontana-nis-5.jpg
Ja sam bio na proleće u Niš, ali nisam video ovo remek delo.

Kod mene su 2005 mislim renovirali ulicu asvaltirali i poređali one kockice. Već posle par meseci su počele da pucaju cevi a već posle par godina je cela ulica bila u zakrpama. Ispod sve trulo od posle drugog sv rata.

Spolja gladac iznutra jadac.

Ja sam bio na proleće u Niš, ali nisam video ovo remek delo.
2020.-te su izvršene sve provere i probni radovi, 2022.-e puštena u rad svečano sa sve Sotirovskom i bulumentom, da bi već 2023.-e bila nefunkcionalna.
Zadnjih godina se eno, kao na prvoj slici, razliva voda po šetalištu okolo bez ikakve regulacije.
Kao što sa druge slike vidiš, svetli u raznim bojama i zvučna je.
Mali vašar sns.

Pre 50 godina su komunisticki graditelji unapred napravili odvodne kanale, tokom gradnje infrastrukture uzimali u obzir nadmorsku visinu, istoriju padavina i napravili su shodno time infrastrukutur koja podnese to bez problema

a sns danas nije sposoban da napravi u sred grada neki osnovni odvod nego sve naprave za instagram reklamu pa kad padne kisa odmah se ispliva kanalizacija! Svaki put kad padne poplavi se ceo beograd!!!!
а хоће праве Метро,сви ће се подавимо :mrgreen:

Iz moje generacije, sto poznajem ljude sto su studirali arhitekturu - niko nije ostao u Srbiji.
A svi su bili top studenti.

Ko zna koji teletabisi rade ove projekte....
jugoslavija je bila sila onde gde je trebalo, ceo srednji istok su jugovici gradili znas kako

Nije problem toliki da imas lose arhitekte nego se to sve radi nakaradno sve se krade radi se bez planova i kontrole...jedini projekti koji se ne kradu su od strateskog znacaja za EU ili Kinu, a srblje ko j.ebe

Bar imamo bazen na trgu, ako ništa. Može li ova vlast, bilo šta da uradi, a da to nije pod znakom pitanja? Nego, recite vi meni: "Da li bi mogli da se opustite u "sokolu", na relaciji Beograd-Subotica, i uživate bez trunke sumnje, da se nešto loše može desiti"?

2020.-te su izvršene sve provere i probni radovi, 2022.-e puštena u rad svečano sa sve Sotirovskom i bulumentom, da bi već 2023.-e bila nefunkcionalna.
Zadnjih godina se eno, kao na prvoj slici, razliva voda po šetalištu okolo bez ikakve regulacije.
Kao što sa druge slike vidiš, svetli u raznim bojama i zvučna je.
Mali vašar sns.
To ona glupača, članica masona. Ko bi rekao, da se iza jedne obične reporterčice RTS-a, krije opasna i prepredena zmijurina.

Back