Tretman prema zeni, kakav? (Aleksej is back!)

• Začetnik teme Začetnik teme Aleksej_BASO
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Brkata Fadila:
dragi ABaso,
i zene i muskarci su samo ljudska bica. Sve ih je rodila mama, sve ih je ta ista mama volela, pazila, ljubakala...svi traze i pokusavaju da nadju isto: ljubav. Neki su manje vesti da kazu sta zele, drugi da se ponasaju autenticno, a ti...divan si ti momak, i ne odustaj od svog poriva da budes dobar.
"Tretiras zene kao stoku" vazi samo u filmovima, a u zivotu prolazi samo kod patoloskih veza.
Mislim da vecina normalnog sveta zeli normalnog partnera, bez folova i uvreda i ponizenja. A fore tipa "Gazdarica", "Big C.ck", "Best f..k" i sl. zaboravljamo sa odrastanjem, kod nekih sa 17- 19 godina, a kod drugih kasnije...
Ti si super lik, ja te jako cenim.

Hmm... Prazne price, ali ajde, dobila si me komplimentima! :D

uvek kad neko ovako kuka padne mi na pamet par mushkaraca koje znam
ljudi koji nikad u zhivotu nisu imali ni jedan kompleks, bez obzira shto nit su mister universe nit su imali ranije neshto para , ni luda kola, ali ljudi su imali a imaju josh uvek shliha da se prema svakoj zheni (kako god ona izgledala ili imala godina )odnose kao prema kraljici ali bez ikakvog skrivenog motiva ili zhelje da je odvedu u krevet ili shta vec...i zhene ih zaista vole... i zhele jer jednostavno znaju kako da se ponashaju, al to il imash ili nemash
sharm, urodjenu suptilnost i zhelju da se bilo ko pored tebe oseca dobro

a svi ovi ostali kenjatori shto ochekuju oce ***** divu al divnu slatku umiljatu i nadasve nezahtevnu... od tih nikad leba...ima da kukaju doveka

Petar_Pan:
Heh pitah li ja tebe za savet?
Delujem li ja tebi ugrozeno? :lol:
Svasta...
Stvarno me nerviraju likovi koji drugima sole pamet, i kao trpaju nekog u neki los kos... a sami nesmu ni u ogledalo da se pogledaju a kamoli svoja dela da analiziraju.
Zao mi je sto nismo u realnosti pa da se procenimo onda ko je navalentan, ko je ugrozen i kome je gde mesto da se moli...

Petre kako je mogutje da iz ovog mog izlaganja o tebi ti vidish sprdanje sa tobom.
Gledao sam da budem objektivan pema tebi shto mislim da jesam.
Upamti da sa mnom ne mozesh imati problema niti tju te ja zezati.
Rekao sam ovo: Ovo je pogreshna crkva gde tjesh se moliti.
To znachi da si ti verovatno kod svake ovde pokushao na PP da proturish svoje ideje ili svoj telefon ili vetj adresu.
Shto se mene tiche tvoja stvar shta radish ali ti nisi ugrozen vetj si izabrao forum kao svoje lako odredishte gde tjesh neshto smuvati...
Pri tom zanemarujesh dobronamerne savete.
Upamti nisi ti ugrozen niti navalentan samo pishesh tako...

1.Znam, nije me dugo bilo
2.Ali kako onda objasnjavate sledecu stvar?

SVI ali bas svi muskarci koji su uspesni u smislu, zene ih zele, i lako osvajaju skoro svaku koju zele, su grubi prema zenama, ne postuju ih i tretiraju kao stoku!!!!

2.da tacno Aleksej ali se tu ta prica i zavrsava... koliko tih tvojih grubijana je srecno ozenjeno ili nesrecno ravedeno, oni samo dobiju pi*ku i to je to . da li ti zalis sto je nemas dovoljno pa postavaljas ovakve bzv teme

ja sam uvek za nezne muskarce i pazljive

1.... cuj ja nisam ni primetila da te nije bilo, meni licno nisi ni ne dostajao ;)

bobba:

SVI ali bas svi muskarci koji su uspesni u smislu, zene ih zele, i lako osvajaju skoro svaku koju zele, su grubi prema zenama, ne postuju ih i tretiraju kao stoku!!!!

2.da tacno Aleksej ali se tu ta prica i zavrsava... koliko tih tvojih grubijana je srecno ozenjeno ili nesrecno ravedeno, oni samo dobiju pi*ku i to je to . da li ti zalis sto je nemas dovoljno pa postavaljas ovakve bzv teme

1.... cuj ja nisam ni primetila da te nije bilo, meni licno nisi ni ne dostajao ;)
Mnogo si ,bre, surova - ogrebemo se i mi pazljivi ponekad... :roll:

bobba:

NIsam lud da se "srecno" zenim to je prica za malu decu, nisam znao da si i ti poverovala u to.....

Ne postoji "sretan brak", to je izmisljotina,.... :wink:

Back