A
Aleksej_BASO
Gost
zelenooka:Aaaa, ja mislila da sam sama na forumu, e drago mi je...:-D
Ovo što si napisao u mom slučaju apsolutno netačno. :-D
Da da....
Neka ti bude.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zelenooka:Aaaa, ja mislila da sam sama na forumu, e drago mi je...:-D
Ovo što si napisao u mom slučaju apsolutno netačno. :-D
Brkata Fadila:dragi ABaso,
i zene i muskarci su samo ljudska bica. Sve ih je rodila mama, sve ih je ta ista mama volela, pazila, ljubakala...svi traze i pokusavaju da nadju isto: ljubav. Neki su manje vesti da kazu sta zele, drugi da se ponasaju autenticno, a ti...divan si ti momak, i ne odustaj od svog poriva da budes dobar.
"Tretiras zene kao stoku" vazi samo u filmovima, a u zivotu prolazi samo kod patoloskih veza.
Mislim da vecina normalnog sveta zeli normalnog partnera, bez folova i uvreda i ponizenja. A fore tipa "Gazdarica", "Big C.ck", "Best f..k" i sl. zaboravljamo sa odrastanjem, kod nekih sa 17- 19 godina, a kod drugih kasnije...
Ti si super lik, ja te jako cenim.
Zana:Ma sto vise tuci, psovati, ponizavati, ignorisati, varati..... To je pravi tretman!![]()
kučka:Vrlo jednostavno ....Odrasti i budi Muskarac...:razz: Kada naucis da Volis zene ..tada ces znati kako da se ponasas prema njima..
Petar_Pan:Heh pitah li ja tebe za savet?
Delujem li ja tebi ugrozeno?
Svasta...
Stvarno me nerviraju likovi koji drugima sole pamet, i kao trpaju nekog u neki los kos... a sami nesmu ni u ogledalo da se pogledaju a kamoli svoja dela da analiziraju.
Zao mi je sto nismo u realnosti pa da se procenimo onda ko je navalentan, ko je ugrozen i kome je gde mesto da se moli...
sinnke:Pa ne kontam zasto bi bio dobar prema njima. Ustvari ni ne znam sta znaci biti dobar prema njima. Budi to sto jesi i ulovices ih sigurno. Ponudi svakoj sex ako hoce dobro ako ne jos bolje i boli te uvo. Od njih 10 uvek jedna pristane.
Mnogo si ,bre, surova - ogrebemo se i mi pazljivi ponekad...bobba:1.Znam, nije me dugo bilo
2.Ali kako onda objasnjavate sledecu stvar?
SVI ali bas svi muskarci koji su uspesni u smislu, zene ih zele, i lako osvajaju skoro svaku koju zele, su grubi prema zenama, ne postuju ih i tretiraju kao stoku!!!!
2.da tacno Aleksej ali se tu ta prica i zavrsava... koliko tih tvojih grubijana je srecno ozenjeno ili nesrecno ravedeno, oni samo dobiju pi*ku i to je to . da li ti zalis sto je nemas dovoljno pa postavaljas ovakve bzv teme
ja sam uvek za nezne muskarce i pazljive
1.... cuj ja nisam ni primetila da te nije bilo, meni licno nisi ni ne dostajao![]()
bobba:1.Znam, nije me dugo bilo
2.Ali kako onda objasnjavate sledecu stvar?
SVI ali bas svi muskarci koji su uspesni u smislu, zene ih zele, i lako osvajaju skoro svaku koju zele, su grubi prema zenama, ne postuju ih i tretiraju kao stoku!!!!
2.da tacno Aleksej ali se tu ta prica i zavrsava... koliko tih tvojih grubijana je srecno ozenjeno ili nesrecno ravedeno, oni samo dobiju pi*ku i to je to . da li ti zalis sto je nemas dovoljno pa postavaljas ovakve bzv teme
ja sam uvek za nezne muskarce i pazljive
1.... cuj ja nisam ni primetila da te nije bilo, meni licno nisi ni ne dostajao![]()