Tretman prema zeni, kakav? (Aleksej is back!)

• Začetnik teme Aleksej_BASO
  • Datum pokretanja
zelenooka:
Gde si bre, Aleksej, stvarno te dugo nije bilo. :-D
Roko, hahahahahaa...:lol:
I ko ti je rekao da žene vole da muškarci budu odvratni prema njima, to je strašna zabluda. Možda neke klinkice od 15 - 16 godina, ali ne , ne verujem ni u to. Budi uvek ono što jesi, pažljiv i nežan i ne sekiraj se ništa, naići će i ona koja će umeti to da ceni, i ja stvarno uopšte ne sumnjam u to. :wink:

Daj bre, dosta je meni tog tesenja samo ti budi dobar i naici ce neka....

To je kao ono kada ti matorci pricaju samo ti zavrsi fakultet a devojke ce samo doci, i jedan moj ortak je zista poverovao u to i eto ga sada, zavrsio fax ima svoj stan a pi.cu nije video od srednje skole, a ni nece jos skoro posto se upste ne krece nikda ... izgubio je naviklu i osecaj....

Niko mi nije rekao to, samo vidim kako se ponasaju tipovi za kojima neka zene trci i kako prolze dobri i fini.

P.S. Nazaloste te klinke od 20 ak godina imaju najbolje tela..... :wink:

SINDI:
ima istine u tome sto pricas aleksej..makar na prvu loptu..kao sto je tipovima bitno da zenska dobro izglda, i na to se loze, tako se zene loze na nedostizne tipove

e sad znas, ako nemas to u sebi, da si mangup, nema nacina da to isfoliras...onda je bolje da budes normalan, jedino se ne daj tako lako..hocu reci, nemoj biti laka roba..to pali..garantujem..nadji nacin da probudis interesovanje, a onda se femkaj...heheheheheh..pazi, zene se stvarno loze na to sranje..sta da ti kazem:lol: :lol: :lol:

Kazem ja....

latica:
Prema zenama se uvek ponasam sa najvecom paznjom, cak i kada su u pitanju nepristojne i nevaspitane
Eto sto rece covek.Sve je to stvar kucnog vaspitanja.Tvojeg ne njenog.I Aleksej lepo ti anakin rece,stvarno si ko neka baba narokusa

Da da, garant, nemas pojma.

Ti "kucno vaspitani" slabo prolaze.

U sustini ovakve sam odgovore sa zenske strane i ocekivao, samo sam hto da jos jednom proverim da li ste zaista toliko licemerne, da i dalje farbate, kao da imam 15 g pa cu da nasednem.... :roll:

Gazdarica:
Kakve veze mangup ima sa siledzijom i sirovinom?
Nije da se slazem u potpunosti,ali evo ti citata iz "straha od letenja" ( pretetke zenske "oslobodjene" seksualnosti):"Svaka zena podsvesno zeli nacistu,cizmu u lice."- Pazi to je napisala Erika i onda se ja pitam zasto likovi poput mene koji bi pre odsekli sebi ruku nego je digli na zensko(bez obzira koliko se nesto drugo dize) imaju tolike frke sa zivotnim(kratko ili dugotrajnim) saputnicama.

Aleksej_BASO:
Da da, garant, nemas pojma.

Ti "kucno vaspitani" slabo prolaze.

U sustini ovakve sam odgovore sa zenske strane i ocekivao, samo sam hto da jos jednom proverim da li ste zaista toliko licemerne, da i dalje farbate, kao da imam 15 g pa cu da nasednem.... :roll:

imash zhena kojima verovatno i ne treba drugachiji tretman od tog stochnog pa prema istom i streme
i opet ima zhena u chiju blizinu mozhesh da dodjesh jedino ako si chovek (fin , kulturan sa sve maniri :mrgreen: )

prema tome :arrow: ljudi koji ordiniraju po oboru ne bi trebali biti iznenadjeni kad ih neshto odande nabode na rogove ili ritne, a isto tako ne treba da budu iznenadjeni shto im je ova druga kategorija zhena apsolutno nedostupna

tako da aleksej , ja te necu teshiti jer nema smisla...al kazhu da se chovek vremenom na sve navikne ,tako da ne ochajavaj.. ako nishta drugo ovde ce bar uvek biti nekog da te junachki potapshe po ramenu i kazhe..." ma i tebi ce jednom svanuti..."

Kaa:
Nije da se slazem u potpunosti,ali evo ti citata iz "straha od letenja" ( pretetke zenske "oslobodjene" seksualnosti):"Svaka zena podsvesno zeli nacistu,cizmu u lice."- Pazi to je napisala Erika i onda se ja pitam zasto likovi poput mene koji bi pre odsekli sebi ruku nego je digli na zensko(bez obzira koliko se nesto drugo dize) imaju tolike frke sa zivotnim(kratko ili dugotrajnim) saputnicama.

e izvini ali koji je E.J. kao autoritet pa da njene sulude tripove smatrash za san svake zhene ? :confused:

Kaa:
Zar ti zaista mislis da to sto je ona napisala ima veze sa fizickim nasiljem i ponizavanjem???

Ne, ne zavisi od tumacenja... Ono sto je napisano nema veze sa fizickim nasiljem, a ni sa ponizavanjem, nego sa podredjenoscu i sigurnoscu...
Ne volim generalizacije, kao ni da se ponavljam, ali ovdje cu to uciniti... Sve ovo vec sam par puta postovala na forumu...

Dakle, one zele njeznog gospodara... Vecina zena, nevezano za seksualno opredjeljenje uziva i potpada pod uticaj jacega... E, zato mangupi imaju uspjeha... Oni im se nametnu kao ideolozi, dominatori, jaki muskarci koji ih sigurnom rukom vode... Pa, makar i u bezdan...
A, ako ti kao muskarac, nisi u stanju da emotivno, seksualno, intelektualno, duhovno, karakterno, smekerski, ljudski osvojis i zaludis zenu, da je ucinis samo i zauvijek svojom... Sta ce ti sve...
Sve pare, lazne druge zamjene teza, svi bicevi i lisice, svi samari i potcjenjivanja, sva izivljavanja i sikaniranja su samo dno i bijeda sopsvene promasenosti i bespredmetnosti bitisanja kao muskarca na ovom svijetu...

Gazdarica:
Ne, ne zavisi od tumacenja... Ono sto je napisano nema veze sa fizickim nasiljem, a ni sa ponizavanjem, nego sa podredjenoscu i sigurnoscu...
Ne volim generalizacije, kao ni da se ponavljam, ali ovdje cu to uciniti... Sve ovo vec sam par puta postovala na forumu...

Dakle, one zele njeznog gospodara... Vecina zena, nevezano za seksualno opredjeljenje uziva i potpada pod uticaj jacega... E, zato mangupi imaju uspjeha... Oni im se nametnu kao ideolozi, dominatori, jaki muskarci koji ih sigurnom rukom vode... Pa, makar i u bezdan...
A, ako ti kao muskarac, nisi u stanju da emotivno, seksualno, intelektualno, duhovno, karakterno, smekerski, ljudski osvojis i zaludis zenu, da je ucinis samo i zauvijek svojom... Sta ce ti sve...
Sve pare, lazne druge zamjene teza, svi bicevi i lisice, svi samari i potcjenjivanja, sva izivljavanja i sikaniranja su samo dno i bijeda sopsvene promasenosti i bespredmetnosti bitisanja kao muskarca na ovom svijetu...
U samom startu si izjednacila podredjenost i sigurnost,to definitivno nije isto - ok. u genetici je zene da muskarcu prepusti obracun sa fizickim aspektima sveta oko njih,i u tom smislu da joj pruzi sigurnost,ali definitivno ona koja voli da bude podredjena,sto u krevetu,sto van njega- brzo bi mi dosadila.Mora da mi bude ravna po intelektu,smislu za humor,optimizmu- mora da mi bude ravna kao ljudsko bice,a ebem ti ljudsko bice koje cu batinama dovoditi u red.To je za neke druge sfere zivota.

Kaa:
U samom startu si izjednacila podredjenost i sigurnost,to definitivno nije isto - ok. u genetici je zene da muskarcu prepusti obracun sa fizickim aspektima sveta oko njih,i u tom smislu da joj pruzi sigurnost,ali definitivno ona koja voli da bude podredjena,sto u krevetu,sto van njega- brzo bi mi dosadila.Mora da mi bude ravna po intelektu,smislu za humor,optimizmu- mora da mi bude ravna kao ljudsko bice,a ebem ti ljudsko bice koje cu batinama dovoditi u red.To je za neke druge sfere zivota.
Naravno da se ne radi o batinama...Ali isto tako zene ( ne sve naravno ) ne vole ni muskarce koji se uvek slazu, koji su pasivni i sl u fazonu " kako ti hoces!"...Mislim da potpuna ravnopravnost u vezi nije moguca...Neko uvek dominira...
A istina je ( kad ne govorimo o vezi ) da mnoge zene privlace pomalo likovi tipa Nikola iz Andjela...

Aleksej_BASO:
Daj bre, dosta je meni tog tesenja samo ti budi dobar i naici ce neka....

To je kao ono kada ti matorci pricaju samo ti zavrsi fakultet a devojke ce samo doci, i jedan moj ortak je zista poverovao u to i eto ga sada, zavrsio fax ima svoj stan a pi.cu nije video od srednje skole, a ni nece jos skoro posto se upste ne krece nikda ... izgubio je naviklu i osecaj....

Niko mi nije rekao to, samo vidim kako se ponasaju tipovi za kojima neka zene trci i kako prolze dobri i fini.

P.S. Nazaloste te klinke od 20 ak godina imaju najbolje tela..... :wink:

Kazem ja....

Pa ne kontam zasto bi bio dobar prema njima. Ustvari ni ne znam sta znaci biti dobar prema njima. Budi to sto jesi i ulovices ih sigurno. Ponudi svakoj sex ako hoce dobro ako ne jos bolje i boli te uvo. Od njih 10 uvek jedna pristane.

Psihologue:
@ ALEKSEJ BASO
@ PETAR PAN

Znate li vas dvojica koji je veliki problem ovih devojaka sa Foruma? One mozda jesu dobre i fine ali
ste vas dvojica ili ugrozeni ili se niste dovoljno udruzili.Aleksej ti treba da ostanesh i dalje dobar i
fin i ona prava tje dotji jer ako se sad budesh promenio ona prava tje ti promatji.
A TI PETRE mozda si previshe navalentan.
U stvari u pogreshnoj se crkvi molite obojica.
Heh pitah li ja tebe za savet?
Delujem li ja tebi ugrozeno? :lol:
Svasta...
Stvarno me nerviraju likovi koji drugima sole pamet, i kao trpaju nekog u neki los kos... a sami nesmu ni u ogledalo da se pogledaju a kamoli svoja dela da analiziraju.
Zao mi je sto nismo u realnosti pa da se procenimo onda ko je navalentan, ko je ugrozen i kome je gde mesto da se moli...

Snezna_kraljica:
A ako zelis uspeh kod VISE ZENA...

E, onda, dragi moj, i nije mi zao sto te ispaljuju.....
Ovo zavisi i od zena samih... Najvece pitanje je u svemu tome sta one zele (koje si ti malo previdela tj nevidela)... I trece je pitanje kakvih zena?
Vrlo dobro znamo da vecina zena ni fizicki ni psihicki ne zadovoljava neki ajd recimo "solidan" kriterijum "solidnog" muskarca...za nesto ozbiljnije tipa veza.
Pa samim tim logicki zakljucujemo da hipoteza muvati vise odjednom i nije uopste pogresna... posto je verovatno i u toj gomili samo jedna ako ne i nijedna "ozbiljna". Tako da ti tvoj postulat i zahtev - muvati jednu pada u vodu... pogotovo na netu... gde ni ne mozes realno znati mnoge stvari o nekom do mnogo kasnije... Mala digresija...

Back