Treperenje i pad kapka

mekflaj

Poznat
Poruka
8.291
Ako može pomoć
Već mesec dana mi na jednom oku učestalo treperi gornji kapak, a od nedavno je i malo pao i oko mi više nije do kraja otvoreno.
Inače, to je oko na kom dobro vidim, dok na drugom vrlo slabo vidim. Da li se oko preforsiralo što sve preko njega gledam a i dosta radim na računaru?
Patim i od nesanice već nekoliko meseci i u stalnoj sam anksioznosti i depresiji i dosta se nezdravo hranim.

Ako može pomoć
Već mesec dana mi na jednom oku učestalo treperi gornji kapak, a od nedavno je i malo pao i oko mi više nije do kraja otvoreno.
Inače, to je oko na kom dobro vidim, dok na drugom vrlo slabo vidim. Da li se oko preforsiralo što sve preko njega gledam a i dosta radim na računaru?
Patim i od nesanice već nekoliko meseci i u stalnoj sam anksioznosti i depresiji i dosta se nezdravo hranim.

najćešći uzrok "igranja" kapka je upravo stres, premorenost, naprezanje očiju ... ili lošija ishrana tj. nedostatak nekih nutrijenata.
Možeš da probaš sa magnezijumom i B vitaminima ali bi prvenstveno trebalo rešavati uzrok, tj. da središ malo životnu rutinu.

Ako može pomoć

Proveri bubrege. Možda su ti malo nazebli od hladnoće.

ako je kapak koji treperi DESNI onda te čeka neki super user
bilo na poslu, bilo u kladži

ako je kapak koji treperi LEVI - nema spasa
ne vredi ni iz kuće da ne izlaziš - crkne sijalica, padne i razbije se omiljena čaša, prospeš kafu po opranim pantalonama...

pričam iz iskustva

- - - - - - - - - -

zivac oka,kod ocnog pravo

možda je na psiho bazi?

hvala svima...
evo ga, i dalje skače...
kupio sam danas magnezijum kapsule sa b6, pije se jedna dnevno...
videćemo, tek sam prvu popio.
prorok, desni je kapak, ali to je praznoverje

ajde što skače i nekako, ali što je pao malo i ne otvara se više do gore, to me strašno pogađa. verovatno bez hiruške intervencije neće se normalno podići nikad više.
imam problema i sa levim uhom koje me boli kada gurnem prst. plus imam proces i u jednom zubu iako me on ne boli. život mi se pretvara u pakao.
pesma koja opisuje moje stanje:

znate šta?
crkva se bavi nevidljivim ali im je najskuplja usluga isterivanje djavola
ni vernici nisu bolji - svi se venačavaju u crkvi i opštini ali se malo ko razveo u crkvi
da su otišli do crkve po razvod saznali bi ko je samoljubiva i netolerantna guzc'a zbog koje svima treperi nervni sistem

a istini za volju i ostale nauke se bave praznoverjem
da li mi vidimo gravitaciju?
tok električne struje?

a moderna medicina se bavi parama i administracijom dok se u telu obolelog dešavaju neželjeni ili štetni procesi

Tako da ostaje na vama da sa magnezijumom rešavate stresan život.
Niste nam se falili ni dok vam bilo lepo, samo nam muku delite nesebično.

Da ste pitali za fimozu pa da se natežemo izmedju ljudskih prava, religije, medicinskog mega profita i prolaznog stezanja zaštitne grupe mišića.

Poslednja izmena:
hvala svima...
evo ga, i dalje skače...
kupio sam danas magnezijum kapsule sa b6, pije se jedna dnevno...
videćemo, tek sam prvu popio.

ajde što skače i nekako, ali što je pao malo i ne otvara se više do gore, to me strašno pogađa. verovatno bez hiruške intervencije neće se normalno podići nikad više.
imam problema i sa levim uhom koje me boli kada gurnem prst. plus imam proces i u jednom zubu iako me on ne boli. život mi se pretvara u pakao.
pesma koja opisuje moje stanje:

Počni da koristiš vitamine i minerale Oligovit film tablete 10 vitamina ,10 minerala jedna tableta na dan ..1- kutija dovoljno za mesec dana ,košta 500 din.U uho sipaj dva puta na dan 3 %rastvor hirogen sve to ima u apoteku...uho ne sme da se čačka, ušne masti prave problem ..

Ako može pomoć

šta si se prepa tebrice...i meni je treperio tri mjeseca, možda i četiri...
stres zagarantovano...kad sam obavio razgovor sa Bogom, i opustio se...prošlo nakon par dana...
a za taj spušteni kapak, ako se ne vrati, otiđi kod doce, i pritisni ga da ti uradi sve moguće pretrage...

Ako ti ista znaci (nije bas kao tvoj slucaj, ali slicno) ja sam mesecima imala izrasline na kapcima koje su se smanjivale/povecavale, spustale mi dosta kapak i dolazile i nestajale same od sebe. Otisla kod oftalmologa koji mi je rekao da imam verovatno neku upalu u organizmu zbog cega one dolaze i nestaju same od sebe. I od kada sam malo povela racuna o svom nacinu zivota, kapci su mi se vratili u normalu, vec 4 meseca je sve ok. Tako da probaj da se malo dovedes u red, pa ce biti bolje, ako ne, onda idi kod lekara. Meni je to smetalo najvise zbog estetike jer se bas videlo, normalno sam ovako videla.

Back