Trenutna deshavanja

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ih, pa, rakijica samo moze da dezinfikuje tastaturu, sto da se menja ista? a greota je prosuti tako nesto, majke mi... a jednom, kad smo jednom isli na utakmicu, jos pre, kad se moglo sa alkoholom na stadion, drug se jedan okrene i prospe casu sa pivom jednom liku... a on tugaljivo pogleda i kaze: 'sad mi dodje da polizem sve'... polizi, brate mili, samo nemojte da nas izbijete... to je najlakse... nego, vi, sta radite?

ja sinoc odigram u singlu one skandinavce, kups, u 1 i 3+ kombinaciju i pobede 2:0... da je pao i treci, bila bi jedna sasvim lepa svota za rikana vaseg... a nekada sam tako odma' trcao u kafanicu da ostavim sve, valja se... inace, ako cuvas, to vise nece pare da dodju... one su ti k'o covek... ne vole kad ih drzis zatvorene... i da vidimo jos ligu sampiona, da stavimo pare na bajern, pa nek' ide zivot...

ja sinoc odigram u singlu one skandinavce, kups, u 1 i 3+ kombinaciju i pobede 2:0... da je pao i treci, bila bi jedna sasvim lepa svota za rikana vaseg... a nekada sam tako odma' trcao u kafanicu da ostavim sve, valja se... inace, ako cuvas, to vise nece pare da dodju... one su ti k'o covek... ne vole kad ih drzis zatvorene... i da vidimo jos ligu sampiona, da stavimo pare na bajern, pa nek' ide zivot...

eeeeee, to će posstati enciklopediski primer bačenih para:D

e, gico, brate mili, ti si mnogo poleteo cim se pravis frajer, devojka kad ti kaze da se zaljubila i sve... to mora da se ispostuje... nemoj mnogo da se zezas... a jel sam vam pricao kum moj sadasnji dok se nije ozenio? i nije imao devojku i pita me njegov otac jel ima neku, ja kazem da nema, a on kaze: 'e, moj ti... pa i bika kad ostrojis, on makar dodje pa mirise onu rabotu... ovaj moj, nista!'... posle nas'o devojku i ozenio se... krstio vas rikan cerkicu... pa jos koje dete, zdravlje samo... bez cetvoro nema nista...

nema, tigre... sve ti to danas preslo u neke metroseksualce... svi nesto filozofiraju.. svima nesto fali... izmisljaju... retkost bre da nadjes muskarca sto ce rabotu da zavrsi, a da ne pita mnogo... to je zbog lakog zivota... sve imaju i nista im nije dovoljno... ja da se pitam, svako bi morao da radi godinu dana i onda sve pare sto zaradi da stavi u kladionicu, na kvotu iznad 2,5... jedino tako da postanu muskarci... a ne da nose neke roze patike i zenske torbe... ne, kazi... gico, slusaj ti tvog rikana... cim im riberi ne igra, pobedili su...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back