moja milica
Iskusan
- Poruka
- 6.902
Našao sam na placu u NS-u, nikakva preporuka.
Hteo sam Fiata ali sam se ipak odlučio sa japanca
Mnogo je lep
Ja volim takve autice
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
maloprije kad ste vi skakali po Masteru,onda nije bilo kukanja...
mada shto jest' jest' ono bio fer play...tek vas trojica mozete da date 70 posto umnog kapaciteta za svadju s Masterom...
jao,jao...
Ja PP u zivotu s Masterom nisam razmijenila...s Dogijem cijela dva u decembru proshle godine...![]()
drago mi je...sa srećom da radiš i puno da zaradiš...ne sumnjam da hoćeš, jel ti dobro ide...
Mnogo je lep
Ja volim takve autice
Ja PP u zivotu s Masterom nisam razmijenila...s Dogijem cijela dva u decembru proshle godine...![]()
banjalutkice...dok su bernard 00 i onaj drugi skakali po njemu, dilajt je ćutao...jer dilajt nije pichka kao dog fejs, pa da iz ćoška baca papiriće u vatru...al dobro...ko je vido, vido...
Komforan je
ne lazi...uvek smo na skajpu,msn-u i facebooku...
cek da zavrsim s' parkom i ivanom na fiksnom,pa te cimam na mobilni![]()
i nikad ne izadje
e shto jest' jest'... i ja sam stoka shto lazem
sram da mi udje...![]()
E pa takav nam treba
Mi imamo fiat punta sladak je ali mali autic za nas
Sta znam kad krenemo na odmor jedva se spakujemo
banjalutkice...dok su bernard 00 i onaj drugi skakali po njemu, dilajt je ćutao...jer dilajt nije pichka kao dog fejs, pa da iz ćoška baca papiriće u vatru...al dobro...ko je vido, vido...
...i da...master je jedan...loved ones...
...nastavi da mu držiš stranu...![]()
Jedino da prodate punta, dodate malo i uzmete drugi auto ( video sam stila, za nekih 4,5 hiljada, veličine kao taj moj automobil )
Jao tacno znam sta si zamislila![]()
a samo seva brajanovo belo dupe na podnevnom suncu a amortizeri poludeli...a ona pukce ko da ce dusu da ispusti![]()
aaaa kako si puko
nego jel citas ti sta ti je napisala Pipi
koliko dobijas za ovo sto se guzzis ovde a ?![]()
...brate...spisak je čist i jasan...master i njegova ljuba, leksa, tvoja štićenica ivana, dog fejs, ova mala genijalna supi, evo od juče kreptosocks sa tinejdžera, od danas lajterka koja se otvoreno i nedvosmisleno stavila na stranu gore navedenog, parka i njen dragi koji suptilno, neprimetno radi...
...mislim da nisam zaboravio nikoga...ako jesam, izvinite i ne zamerite mi svi vi koje nisam pomenuo...
...to su ljudi koji me ne vole i koji me napadaju kad god im se uzmogne...
...a ja poručujem svima njima i tebi...teraćemo se do poslednjeg posta...
...ili će te da me ostavite na miru da pišem onako kako ja želim i kako meni odgovara, ili če ovaj pdf da liči na cirkus...