Trenutna deshavanja

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
maloprije kad ste vi skakali po Masteru,onda nije bilo kukanja...:lol:
mada shto jest' jest' ono bio fer play...tek vas trojica mozete da date 70 posto umnog kapaciteta za svadju s Masterom...

jao,jao...:lol:

Ja PP u zivotu s Masterom nisam razmijenila...s Dogijem cijela dva u decembru proshle godine...:lol:

banjalutkice...dok su bernard 00 i onaj drugi skakali po njemu, dilajt je ćutao...jer dilajt nije pichka kao dog fejs, pa da iz ćoška baca papiriće u vatru...al dobro...ko je vido, vido...

...i da...master je jedan...loved ones...:lol:

...nastavi da mu držiš stranu...:ok:

banjalutkice...dok su bernard 00 i onaj drugi skakali po njemu, dilajt je ćutao...jer dilajt nije pichka kao dog fejs, pa da iz ćoška baca papiriće u vatru...al dobro...ko je vido, vido...

...i da...master je jedan...loved ones...:lol:

...nastavi da mu držiš stranu...:ok:

aaaa kako si puko :hahaha:
nego jel citas ti sta ti je napisala Pipi :ok:
koliko dobijas za ovo sto se guzzis ovde a ?:lol:

Ne radi se o drzzanju strane Masteru protiv tebe
radi se o tome da iritirash ljude i omalovazzavash perfidnim metodama
Perfidno to ti je ono uvijeno i podmuklo
da se ne muchish sa vujaklijom

Ljudi ti odavno skrechu pazznju na to
ali ti vishe volish da to proglasish
"nichim izazvano" i znakom prijateljstva sa Masterom
umesto kritikom tvog ponashanja.

E pa greshish.
I ovo Masterovo proganjanje tebe je bezveze skroz
ali nemamo nishta efikasno protiv tvojih manipulacija.

...brate...spisak je čist i jasan...master i njegova ljuba, leksa, tvoja štićenica ivana, dog fejs, ova mala genijalna supi, evo od juče kreptosocks sa tinejdžera, od danas lajterka koja se otvoreno i nedvosmisleno stavila na stranu gore navedenog, parka i njen dragi koji suptilno, neprimetno radi...
...mislim da nisam zaboravio nikoga...ako jesam, izvinite i ne zamerite mi svi vi koje nisam pomenuo...
...to su ljudi koji me ne vole i koji me napadaju kad god im se uzmogne...
...a ja poručujem svima njima i tebi...teraćemo se do poslednjeg posta...
...ili će te da me ostavite na miru da pišem onako kako ja želim i kako meni odgovara, ili če ovaj pdf da liči na cirkus...

Pa jel vidish ti koliki je spisak ljudi koji ti otvoreno kazzu da se ponashash dvolichno i manipulatorski?
Ili idesh logikom svi greshe samo sam ja ispravan?
Prichali smo nas dvoje o tome vech x-puta
to nije napad na tvoju lichnost
to je kritika tvog ponashanja
kada bi to ozbiljno shvatio. kada bi se potrudio da razumesh gde greshish u ophodjenju sa ljudima
ti bi postao bolji chovek.
A to je u tvom interesu. Nije sramota promeniti kod sebe neshto shto ne valja. Naprotiv.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back