- Poruka
- 54.392
a kako nije,evo ubih se pišući tamo sa UM i metronomom
kažem,mazohizam,al meni zabavno
a šta da radim.sve je zatvoreno,hladno,mrzim TV
kažem,mazohizam,al meni zabavno
a šta da radim.sve je zatvoreno,hladno,mrzim TV
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Živ *****Ako se ova korona nastavi, a ne nadjem zivu zanimaciju,pocecu daj komsija 2 kg knjiga
bas lepo kazes *****Jes kur.ac
de si mawi maweniVece ljudi. Des nadja

I ja, testirana u nedelju, negativna.U Austriji se do 13.12. vrsi masovno testiranje, pa sam se veceras i ja testirala. Negativna sam. Nisam drugi rezultat ni ocekivala, ali sam u trenutku pomislila da bi bilo dobro da sam pozitivna, bez simptoma.
Imas polomljen nos?Sve se brzo zavrsilo, nisam dugo cekala ni na testiranje, niti na rezultat testa. Sve je trajalo oko 15 minuta. Ali je bilo jako neugodno.
Dok je medicinski tehnicar stajao iznad mene, obucen u zastitno odelo i sa naocarima i maskom ja sam sve vise tonula u stolicu.
Prvo sve objasni, sta drzi u ruci, sta ce uraditi, pita za mogucu devijaciju nosa, govori da disem na usta i onda kao zajedno brojimo (ja nisam) unazad 5 sekundi dok ti stapicem kopa po nosu.
Suze su mi krenulo koliko je bilo neugodno i malo sam mlatarala rukama kao leptir.
Eto, da znate kako to ide.![]()
sto buebooOdmaram stomak veceras. Preskacem obroke.
To su standardna pitanja. Kao i o operacijama u nosu, povredama od ranije i sl.Imas polomljen nos?
Naravno da ga mozes dobiti.Ja ne mogu da dobijem kovid.
Imunitet kao kod bebe zmaja.
Ne nosim masku od pocetka ove zaebancie.
Znaci, nos ti fetis.Pa ja sam se tri puta testirala do sad.