Тренутна дешавања

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sve se brzo zavrsilo, nisam dugo cekala ni na testiranje, niti na rezultat testa. Sve je trajalo oko 15 minuta. Ali je bilo jako neugodno.
Dok je medicinski tehnicar stajao iznad mene, obucen u zastitno odelo i sa naocarima i maskom ja sam sve vise tonula u stolicu.
Prvo sve objasni, sta drzi u ruci, sta ce uraditi, pita za mogucu devijaciju nosa, govori da disem na usta i onda kao zajedno brojimo (ja nisam) unazad 5 sekundi dok ti stapicem kopa po nosu. :sad2:
Suze su mi krenulo koliko je bilo neugodno i malo sam mlatarala rukama kao leptir.
Eto, da znate kako to ide. :)

U Austriji se do 13.12. vrsi masovno testiranje, pa sam se veceras i ja testirala. Negativna sam. Nisam drugi rezultat ni ocekivala, ali sam u trenutku pomislila da bi bilo dobro da sam pozitivna, bez simptoma.
I ja, testirana u nedelju, negativna.
Nisam te srece da budem poz.
A raspored nam korigovali, radim stalno, verovatno dok ne umrem, al ne od kovida, vec umora

Sve se brzo zavrsilo, nisam dugo cekala ni na testiranje, niti na rezultat testa. Sve je trajalo oko 15 minuta. Ali je bilo jako neugodno.
Dok je medicinski tehnicar stajao iznad mene, obucen u zastitno odelo i sa naocarima i maskom ja sam sve vise tonula u stolicu.
Prvo sve objasni, sta drzi u ruci, sta ce uraditi, pita za mogucu devijaciju nosa, govori da disem na usta i onda kao zajedno brojimo (ja nisam) unazad 5 sekundi dok ti stapicem kopa po nosu. :sad2:
Suze su mi krenulo koliko je bilo neugodno i malo sam mlatarala rukama kao leptir.
Eto, da znate kako to ide. :)
Imas polomljen nos?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back