- Poruka
- 71.993
Pa doro ako tako gledas na to. Samo da zapulsira nije bitno od cega.i onda jebbi magare dok je u blatu jel to misliš kolega
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa doro ako tako gledas na to. Samo da zapulsira nije bitno od cega.i onda jebbi magare dok je u blatu jel to misliš kolega
Pa eto ti kazes spavala sa trojicom za ceo zivot.Odakle vam to da čuvaju, da ne daju..
Misliš da oni nisu godinama to redovno održavali?Pa eto ti kazes spavala sa trojicom za ceo zivot.
Ja 7 partnerki bar toliko mogu da se setim.
Bambi kaze dvojica.
Dakle racunica je jasna.
Ako ste vas dve ukupno imale 5, a ja sam 7, i napokon 10, to je razlika 17:5. Znaci imamo u temi jednu koja spavala sa 17-5= dvanaestoricom.
Pa nismo na takmicenju.Pa eto ti kazes spavala sa trojicom za ceo zivot.
Ja 7 partnerki bar toliko mogu da se setim.
Bambi kaze dvojica.
Dakle racunica je jasna.
Ako ste vas dve ukupno imale 5, a ja sam 7, i napokon 10, to je razlika 17:5. Znaci imamo u temi jednu koja spavala sa 17-5= dvanaestoricom.

koji si ti znakTri znaka sa dusom demona. Pa kaze, Skorpija, Ovan, Vodolija. Vidi nema mene.
Bojite se osude internet zajednice na krstiPa nismo na takmicenju.![]()
![]()

Imala sam vise.@Meduza22
Za potrebe matematickih istrazivanja, dakle matematika kao nauka zahteva odgovor koliko partnera si imala do sada.
Ako kazes 12 onda se poklapa.![]()
Sad da je dodola tu:@Meduza22
Za potrebe matematickih istrazivanja, dakle matematika kao nauka zahteva odgovor koliko partnera si imala do sada.
Ako kazes 12 onda se poklapa.![]()
A ni mene. CudnoTri znaka sa dusom demona. Pa kaze, Skorpija, Ovan, Vodolija. Vidi nema mene.
Posteno.Imala sam vise.
I bolje da ne brojim
Pa dobro ajde da se ne igramo zanimljive geografije. Koliko 5 10 20 50 140 244Misliš da oni nisu godinama to redovno održavali?
Ja sam rekla da je moj broj 3
A ne da ih je bilo trojica.
A šta te boli ***** za to?Pa dobro ajde da se ne igramo zanimljive geografije. Koliko 5 10 20 50 140 244
Dobro, ne zuri. Nije brojanje (ovaca) pred spavanje.Imala sam vise.
I bolje da ne brojim

Zvezdice su nekultura?Eto. Kazu da je davno u Srbiju donesen krompir i kultura
Krompir se primio
Ma yok.Zvezdice su nekultura?
To si hteo da kažeš?![]()
Nije se skolovaoMisliš da je zadiranje u tudju intimu kulturno?