- Poruka
- 85.845
mozes i samo da joj ljubis pisu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pogledao sam jeA zanima me i kako to izgleda iz ugla administratora krstarice.
@tab503
Kazi nam tvoju kratku prvu ljubavnu pricu.
ocemo sjezikemGani :*
mozepogledao sam je
svidela mi se
svideo sam se i ja njoj, video sam po osmehu koji nije krila
poljubili smo se
ne moze krace od ovog![]()
djes ba rokjel to od crvene jabuke
ti se cuvaj i pazi.Ovde je praznik, ali trgovine rade. Skoro sve osim prehrane. Tzv. Shopping Day.
Od juce su nam skinuli lockdown. Ne potpuno, ali „ponovo radi bioskop“.
Prekasno su ga uveli i prerano skinuli.
Mogu samo da zamislim kakva je guzva u gradu. Treci talas nam ne gine...
Ukupno 9000 kvadrata.Najvise volim staze koje vode kroz park, drvece bude potpuno okiceno svetiljkama, obicno imaju i dobre DJ-e, bude bas lepo. 
Pazim se.ti se cuvaj i pazi.
Skoro da nigde ne idem. 
Dostavice mi je pred Bozic. Ove godine cu je prvi put spremati sama, jer mislim da od bozicnog rucka kod Godzilinih nece biti nista. Ipak su oni stariji ljudi, a porodica je velika, prevelik rizik.Verovatno, ali svekar je asmaticar od detinjstva, ima i HOBP i krs nekih drugih bolesti. Doruckuje 14 tableta.Pa svi ce morati da se zaraze, kad tad.
Nije to kuga
Pa i broj obolelih od sezonskog gripa se drasticno smanjio bas iz razloga, jer se ljudi ponasaju drugacije nego ikada pre. Maske, cesce pranje ruku, dezinfekcija, drzanje odstojanja.ste vi svi trsli sa mozgom ili ste svi trsli sa mozgom
kako da se cuvas od gripa,gde cime kad i kako
:O
necu nista da ti kazemPa i broj obolelih od sezonskog gripa se drasticno smanjio bas iz razloga, jer se ljudi ponasaju drugacije nego ikada pre. Maske, cesce pranje ruku, dezinfekcija, drzanje odstojanja.
Sada mora ovako do vakcine.