pomešao si alatke, njega bre udaraj rukomЈа једном могу да типћем Хероини поезију и прозу, другом да пијем пиво, а цурцем да те тапкам по челендри.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pomešao si alatke, njega bre udaraj rukomЈа једном могу да типћем Хероини поезију и прозу, другом да пијем пиво, а цурцем да те тапкам по челендри.
Који песник је кад јеебо реци ти мени?
Данте умро невин.
Џаба им широка рамена, кад су муда малена.
zanimljiva teorijaTako i treba, lakše ćeš da daš![]()
Мишн акомплишт.pomešao si alatke, njega bre udaraj rukom
Ne.zanimljiva teorija
jel si razmišljao da otvoriš temu o tome?
sad s rukama radi šta hoćeš kad su ostale stvari tamo gde treba da buduМишн акомплишт.
А сада Напокон нека дође на батине.
prepičke više daju?Ne.
To se zna oduvek.
Мој форумски развој је ишао најнормалније.Bwat treba da ode na politiku da se isprazni i ubedi nekoga u poznavanje istorije srba.
Ne, nego kad ubediš dotičnu da je (po tvom mišljenju) prepička, onda ti lakše da.prepičke više daju?
Јеебига, погреши свако некада.A i šta znaju Krajišnici sem da zavijaju u gomili i idu u zbegove.
ljis je majka mudrostiМој форумски развој је ишао најнормалније.
Прво отишао на Књижевност, био романтичар, разочарао се.
Па сам прешао на Политику и Историју да дебатама испуним празнину.
Док после кафанских прича нисам дошао на ЉиС и дочепао се праве ствари.
8 година форумског сазревања.
Што би рекли Руси, в точку.ljis je majka mudrosti
dobro je onda što ja nikad ne bih verovala u to da sam prepičkaNe, nego kad ubediš dotičnu da je (po tvom mišljenju) prepička, onda ti lakše da.
ej ruski mi nije nimalo seksiШто би рекли Руси, в точку.
Знам набадати као Бред Пит у Инглоријус Бастердсej ruski mi nije nimalo seksi
jel znaš italijanski?

Ne, nego kad ubediš dotičnu da je (po tvom mišljenju) prepička, onda ti lakše da.
Зар препичке не дају теже?Ne, nego kad ubediš dotičnu da je (po tvom mišljenju) prepička, onda ti lakše da.

Зар препичке не дају теже?
Или ја живим у паралелном универзуму.
ja ne znam ni reč, tako da sve što budeš rekao meni će da zvuči seksiЗнам набадати као Бред Пит у Инглоријус Бастердс![]()